Negreștenii, invitați la concert în aer liber!

Duminică, 25 iulie, de la ora 19.00, negreștenii sunt invitați să participați la un eveniment inedit pentru localitate, un concert susținut de Orchestra Simfonică de tineret a Iașiului, din cadrul Ateneului Național din Iași.

Evenimentul, organizat de Primăria orașului Negrești, se va desfășura pe Esplanada Primăriei Negrești, cu participarea a 45 de muzicieni membri ai orchestrei, a soliștilor Denisa Bârzu – soprană, Beatrice Florea – soprană, Andrei Fermeșanu – tenor, accesul la concert fiind gratuit.

Orchestra de tineret a Iașului a fost creată sub bagheta dirijorului Virgil Popa, la Ateneul Național din Iași, și este formată din cei mai talentați artiști instrumentiști din capital moldovei. Dirijorul Virgil Popa a înființat, în anul 2005, Orchestra Internațională din Madrid, cu care a concertat în importante săli și festivaluri din Spania și Portugalia, a fost dirijor al Orchestrelor Academica, din Madrid, și Joaquin Turina, din Valencia, precum și dirijor invitat la Filarmonica Banatul din Timișoara, Filarmonica Mihail Jora Bacău și Filarmonica de Stat Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.