Vasluian reținut pentru trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, cercetat pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație conform legii. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 07.05.2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Vaslui, județul Vaslui, la persoane bănuite de săvârşirea unor operațiuni ilegale cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație legală.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada martie- mai 2021, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi de procurare, depozitare şi vânzare către  consumatori de pe raza județului Vaslui a unor produse susceptibile a avea efecte psihoactive, din clasa cannabinoizilor sintetici. În urma percheziţiilor şi depistărilor efectuate, au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală, un cântar electronic, un grinder și diverse sume de bani, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activităților infracționale.

În cauză a fost reţinut pe o durată de 24 de ore un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, urmând ca acesta să fie prezentat  la Tribunalul Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui,  iar acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a I.G.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.