Mircea Gologan nu mai este prefectul județului

0
735

De astăzi, 3 martie 2021, Mircea Gologan nu mai este prefectul județului după ce hotărârea privind încetarea exercitării funcției emisă de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial.

Gologan a rămas însă în cărți pentru postul de subprefect, postul de prefect urmând să fie ocupat de Marcel Lăudatu, din partea PLUS, iar cel de-al doilea post de subprefect de către Daniel Onofrei, secretarul general al PNL Vaslui.

Astăzi, 3 martie 2021, a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea nr. 102/2021 privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Vaslui de către domnul Gologan Mircea”.

Hotărârea are un singur articol care spune că „„la data de 4 martie 2021 încetează exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Vaslui de către domnul Gologan Mircea”, a aliniatul 2 arătându-se că „Domnul Gologan Mircea predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data prevăzută la alin. (1)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.