O fetiță de 4 ani, din Huși, a aflat cu ajutorul polițiștilor că Moș Crăciun chiar există!

În prima zi de Crăciun, polițiștii hușeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o fetiță de 4 ani și familia acesteia, din municipiu. Polițiștii au făcut cunoștință fetița pe 24 decembrie, la ora 15.05, când cineva a găsit-o singură, în zona Calea Basarabiei, și a sunat la 112 cerând ajutorul autorităților în a-i găsi familia. Polițiștii au reușit în scurt timp să o readucă pe fetiță în sânul familiei, micuța fiind deja căutată de mamă și de bunică.

Pentru că în această perioadă familiile cu mulți copii au nevoie cel mai mult de sprijinul comunității, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au facut un gest de omenie și au încercat să ajute familia fetiței. Cei 2 adulți și 6 copii (cu vârste între 2 luni și 13 ani) care locuiesc într-un imobil extrem de mic, i-au primit în vizită pe polițiștii care le-au adus în dar alimente, dulciuri, haine și obiecte de mobiliere necesare creșterii copiilor, încercând să le facă acestera sărbătorile mai frumoase. Totodată, polițiștii au promis că vor reveni cu lemne de foc și electrocasnicele necesare unei familii atât de numeroase.

Emoționată de gestul polițiștilor, Dayana-Nicoleta-Rebeka, care vorbește doar limba spaniolă, le-a mulțumit prin îmbrățișări polițiștilor pentru bunăvoința lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.