Fetițele din Bârlad, îndemnate să se înscrie la gimnastică

Încă de la începutul anului școlar 2020-2021, fetițele cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani, din Bârlad, sunt așteptate să se înscrie în grupele de începători ale secției de gimnastică artistică din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad. Antrenorii le îndeamnă să practice acest sport grațios nu atât pentru a face performanță, întrucât un procentaj foarte mic dintre gimnaste ajung să câștige medalii la competițiile interne și internaționale, cât mai ales pentru a se dezvolta armonios și pentru beneficiile sportului.

„Dragi copii, părinți și bunici! Din data de 28 septembrie, au început înscrierile pentru grupele de începători, adresate fetițelor cu vârsta între 4-6 ani. Testările inițiale au loc în zilele de luni până vineri, începând cu orele 17.00 – 18.00, la sala de gimnastică «Andreea Răducan» din incinta curții Școlii Gimnaziale «Manolache Costache Epureanu» Bârlad. Pregătirea copiilor este gratuită, iar antrenamentele se desfășoară zilnic între orele 17.00-17.50, mai puțin vineri și în week-end. Pentru că mișcarea este importantă pentru sănătatea copiilor, le îndemnăm pe fetițele cu vârsta între 4-6 ani să se înscrie la gimnastică artistică, însă trebuie să fie conștiente că nu toate vor ieși campioane. Să nu trăiască cu impresia că toate fetele care vin la noi vor deveni campioane olimpice, dar măcar se vor dezvolta armonios”, ne-a spus antrenoarea Ana Maria Iordache, șefa secției de gimnastică a CSS Bârlad.

Părinții care doresc să-și aducă fetițele la gimnastică pot suna la următorii antrenori: Sebastian Panaite (telefon 0754.597.968), George Crupenschi (telefon 0743.742.064), Ana Maria Iordache (telefon 0742.127.743) și Liviu Iordache (telefon 0744.385.619), ori pot întreba de antrenoarea Paula Fotache.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.