Spitalul Județean de Urgență a suspendat dreptul la vizite

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a decis suspendarea programului de vizite în cea mai mare unitate medicală din județ pentru limitării posibilităţii infecţiei cu COVID-19.

Potrivit conducerii instituţiei medicale, măsura este preventivă, neexistând în prezent nicio suspiciune de infecţie sau caz confirmat de coronavirus în spitalul vasluian.

„Pacienţii care se vor prezenta cu mijloace proprii pentru consultaţii în Unitatea de Primiri Urgenţe, la camerele de gardă ale secţiilor de Boli Infecţioase şi Psihiatrie se vor înregistra la poarta de acces cu datele de identitate şi vor fi conduşi la Unitatea de Primir Urgențe sau în celelalte două camere de gardă. Pacienţii cu bilete de trimitere pentru Dispensarul TBC sau Biroul de internări vor prezenta la poartă documentele doveditoare”, au declarat reprezentanţii SJU Vaslui.

Totodată, relaţiile despre starea de sănătate a pacienţilor deja internaţi se vor lua de la medicii curanţi, care vor stabili ora şi locul din spital unde vor putea fi furnizate informaţiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.