Sportivii Kentai Dojo Barlad, pe podium la International Pro Jiu-Jitsu Championship Galati

Practicantii de arte martiale de la Clubul Kentai Dojo Barlad au revenit de la concursul Abu Dhabi International Pro Jiu-Jitsu Championship, gazduit la Galati, cu sapte medalii.

Pe 22 iunie, Clubul Sportiv Kentai Dojo Barlad a participat la competitia de arte martiale Abu Dhabi International Pro Jiu-Jitsu Championship Galati, ce a reprezentat a doua din cele patru etape ale Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League. Concursul s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Galati. Delegatia barladeana a cuprins sapte sportivi, care au concurat la mai multe categorii de greutate si varsta, in final, toti demonstrandu-si superioritatea si cucerind medalii.

Astfel, pe locul I s-au clasat Cristina Buganu (categoria 12 ani, -60 kg), David Gradeanu (11 ani, 36 kg) si Adina Mocanu (14 ani, 80 kg), iar pe locul II sportivii Andrei Popa (12 ani, -40 kg) si Maria Mocanu (11 ani, -50 kg). Nu in ultimul rand, cate o medalie de bronz a fost obtinuta de sportivii Leonid Bujor (6 ani, -20 kg) si Gabriel Bangrazi (9 ani, -25 kg). Rezultatele sunt cu atat mai importante cu cat, la concurs, au participat peste 300 de sportivi foarte bine pregatiti din cadrul a numeroase cluburi din tara si din alte 13 state.

Sportivii nostri sunt foarte bine pregatiti pe sistemul de lupta Brazilian Jiu Jitsu, asa ca suntem foarte multumiti de evolutia lor, mai ales ca am revenit acasa cu trei medalii de aur, doua de argint si doua de bronz. A fost o competitie foarte puternica, in cadrul careia am avut ocazia sa ne verificam nivelul de pregatire. Tin sa ii felicit pe sportivi pentru rezultatele bune aduse clubului si Barladului, iar parintilor le multumesc pentru sustinere. Nu in ultimul rand, ii multumesc pentru invitatia la acest eveniment lui Luis Turcu, presedintele clubului Vipguard Tecuci, si echipei lui, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, presedintele Clubului Sportiv Kentai Dojo Barlad.

Celelalte doua etape ale Turneului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League 2019 se vor desfasura pe 27 iulie, la Constanta (Tomis Open), si pe 19 octombrie, la Bucuresti (Cupa Romaniei la BJJ).

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.