Dumitru Boros, n cursa pentru sefia PNL Brlad

Anuntul l-a fcut nsusi Dumitru Boros, care a convocat, ieri, o conferint de pres la sediul formatiunii pe care o conduce, deocamdat, n calitate de pesedinte interimar. El a mai afirmat c este sigur c va fi sustinut de cei mai multi dintre liberalii din localitate.

Prin urmare, pe data de 8 aprilie va avea loc Conferinta Municipal de Alegeri a PNL Barlad, in care, deocamdat, pentru functia de presedinte al organizatiei locale si-a anuntat oficial intrarea in curs doar primarul Dumitru Boros, care ocup si functia de prim-vicepresedinte (tot interimar) al Organizatiei Judetene PNL Vaslui. Dup cum stiti deja, la nivelul judetului, in toate organizatiile comunale unde sunt primari liberali, precum si la organizatiile locale din Barlad si Vaslui, ca de altfel si la nivelul filialei judetene, suntem angrenati intro curs intern, pentru desemnarea viitorilor presedinti. n ce m priveste, v pot spune in acest moment c am decis s intru in cursa pentru functia de presedinte al Organizatiei din Barlad. Fac, asadar, un apel la sustintorii mei s vin alturi de mine, pentru c ii asigur c nu mi-am schimbat niciun plan din cele pe care le-am anuntat inc din campania electoral din vara anului trecut. Prin urmare, desi am fost acuzat c as fi dat mana cu cei de la PSD, c nu mai avem activitate la partid pentru c as fi neglijat-o, iat c nu este asa iar intrarea mea in competitia intern demonstreaz acest lucru’, a afirmat primarul Boros. Pe lang apelul la sustinere fcut de Boros ctre echipa cu care a lucrat in vara anului trecut, cand a reusit performanta unic in istoria postdecembrist a liberalilor de a castiga conducerea Primriei Barlad si un numr record de consilieri locali (10 la numr), edilul sef a mai spus c, intradev r, nu a mai avut o activitate politic atat de sustinut, ins acest lucru se datoreaz sumedeniei de probleme administrative ale orasului. Sunt sigur c cei mai multi dintre liberalii din Barlad sunt alturi de mine in acest competitie intern, despre care as putea spune c este extrem de animat. ns, acest lucru nu este nici pe departe unul ru, ci mai degrab arat c PNL este in continuare un partid viu si energic’, a incheiat Dumitru Boros.

1 COMENTARIU

  1. consider ca un presedinte tanar…precum raposatul Feraru Ciprian, ar face treaba buna…impreuna cu organizatia de femei PNL si cu tineretul PNL-ist. Boros sa se ocupe doar de primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.