Cine este Romulus Buhescu?

A absolvit Facultatea de Electroenergetic, are un masterat n marketing si comunicare n afaceri, este director tehnic regional la o multinational care activeaz n domeniul energiei regenerabile. Este profilul profesional al lui Romulus Buhescu, locul doi pe lista PMP Vaslui pentru Senatul Romniei, reprezentantul zonei Murgeni. Eligibil? Doar vasluienii au rspunsul la aceast ntrebare. Eu doar m prezint si sper c cele cteva propuneri pe care le promovez i vor convinge pe cetteni c sunt un om serios, cu planuri serioase, spune Romulus Buhescu.

Pentru Senatul Romaniei, PMP Vaslui propune o list cu greutate. Pe locul intai, un om de afaceri a crui carte de vizit vorbeste de la sine – Vasile Tonit, patronul unei firme de transport persoane intern si extern. Este smotorulo listei pentru Senat, consider Corneliu Bichinet, s(…) un om care a confirmat in plan economic si social si care acum incearc – si va reusi – s intre viguros pe scena politic national. Dup el, al doilea pe lista de candidati la Senat, este un tanr de 40 de ani, inginer, directorul tehnic al unei multinationale. M-am uitat in CV-ul lui Romulus Buhescu si, o spun cu toat sinceritatea, am fost impresionat de urcusul valoric al carierei sale de inginer si manager. Recunosc, am sumblato ceva vreme dup el si, destul de greu, l-am convins s accepte s candideze pentru partidul nostru, pentru Senatul Romaniei, pentru judetul Vaslui, in ultim instant. Tl consider pe Romulus Buhescu un membru al elitei nationale in domeniul su de activitate. Va performa, cu sigurant, si in politic, in care se afl la inceput de drum. Cu astfel de oameni iese PMP in fata electoratului, nu cu interlopi, haimanale, fosti sau viitori puscriasi…o, spune Coneliu Bichinet, presedintele PMP Vaslui, cel care deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor.

Politica? O necesitate!

V spun cu toat responsabilitatea: nu fac si nu vreau s fac politic in sensul clasic al termenului. Nu m trezesc dimineat cu acest scop, nu m imaginez fcand asta zi de zi, or de or. Nu sunt un profesionist al politicii, dar am intentii sincere si un proiect simplu si clar. Tn opinia mea, asta trebuie s fie activitatea politic, o dovad de responsabilitate social, de maturitate si, la un moment-dat, chiar o necesitateo, spune Romulus Buhescu. Tn ceea ce priveste obiectivele politice pe care si le asum, acestea sunt, dup cum spune chiar Romulus Buhescu, ssimpleo si clareo. sM intereseaz orice demers care vizeaz relansarea mediului de afaceri in domeniul energiei regenerabile. Este un magnet pentru investitori si poate crea noi locuri de munc bine pltite. Judetul Vaslui are un potential extrem de bun, avand deja aprobate proiecte in acest sens, dar si proiecte incepute si oprite temporar. Evident, viziunea pe care trebuie s o avem trebuie s se concentreze in zona legislativului, dar exist pargii care ii permit unui parlamentar s isi ajute concret zona pe care o reprezint. Iat, spre exemplu, avand in vedere faptul c 65% din suprafata judetului este zon agricol, m angajez s sustin, s ajut si s incurajez atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea agriculturii, in special a zootehniei. Tn al treilea, dar nu in ultimul rand, exist problema tinerilor. Pe ei, trebuie s-i ajutm s invete o meserie si abia apoi s le cerem s munceasc profesionist. Este un proiect pe termen mediu si lung. M voi zbate pentru a facilita deschiderea a cel putin dou centre de caificare/recalificare profesional, in cadrul crora toti cursantii vor primi burse de studiuo, spune Romulus Buhescu, locul doi pe lista PMP pentru Senatul Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.