E.ON renunta la regularizarea la [ase luni

E.ON Energie Romnia va proceda la facturarea consumului de energie electric n baza citirii reale a contorului, o dat la dou luni. Aceast msur este implementat ca urmare a modificrilor de ctre operatorul de distributie a frecventei de citire a contoarelor de energie electric pentru consumatorii casnici de la sase la dou luni. Pn n prezent, n intervalul cuprins ntre dou citiri (sase luni), E.ON Energie Romnia emitea trei facturi reprezentnd dou facturi cu consum estimate de energie electric si o factur cu consum citit/regularizat rezultat n baza citirii contorului, la finalul ciclului de sase luni. n baza modificrii frecventei de citire a contorului de energie electric la dou luni, E.ON Energie Romnia va emite doar facturi de citire real, fr estimri intermediare. Frecventa de transmitere a facturii rmne aceeasi, o dat la dou luni, conform legislatiei n vigoare, si va cuprinde consumul aferent unei perioade de 60 de zile.

3 COMENTARII

  1. Nu 🙂 EON s-a spartnmai multe firme particulare care au preluat fiecare diferite servicii, printre care?icitirea contoarelor.
    EON ar?masnumai cu facturarea, de aia nu mai practicaestim?rile.

  2. Si-a facut plinul E ON ? Sau si-au dat seama ca e o mare prostie sa platesti aiurea ori s-au saturat de numarul prea mare de reclamatii venite din partea consumatorilor care plateau uneori facturi astronomice chiar daca intr-o locuinta nu statea nimeni si nu se consuma nimic .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.