Gura lumii… vrea spital!

Negrestenii reactioneaz pozitiv la ideea lui Corneliu Bichinet de a organiza un referendum pentru salvarea spitalului din localitate. n loc s se bucure, Bichinet este suprat. De fapt, foarte suprat…

Fr pretentia c am realizat un sondaj de opinie profesionist, Monitorul de Vaslui a discutat, zilele trecute, cu locuitorii orasului Negresti, pentru a vedea impactul pe care l-a avut propunerea pe care Corneliu Bichinet a fcut-o autorittilor locale. Reamintim, Bichinet sustine organizarea unui referendum prin care populatia s se pronunte prin vot cu privire la continuarea activitt ii Spitalului din localitate, unitate pe care Ministerul Snttii intentioneaz s o transforme n cmin de btrni. Stiu despre asta, vorbeste lumea n oras. Nu stiu dac se poate face pn nu nchid stia (Ministerul Snttii, n.r.) spitalul, dar ideea este bun. Domnul Bichinet a fost ntodeauna alturi de noi cnd am avut o problem. – Grigore C. As vota cu amndou minile nu numai pentru referendumul cu spitalul, ci pentru toate referendumurile care ar schimba ceva n Negresti. (…) Nu stiam c este ideea lui Corneliu Bichinet. Dac a lui este, nseamn c nu a uitat unde pune capul pe pern n fiecare sear. – Elvira A. Eu nu cred c Bichinet poate s ne rezolve nou problemele, pentru c nu are atta putere. Poate o fcea cnd era n Parlament sau cnd era presedinte la Consiliul Judetean, dar acuma se agit degeaba. Alt vot, alti bani cheltuiti aiurea. – Ion M. Domle eu stiu o singur chestie: dac am o problem si nu stiu cum s-o rezolv, m duc la Bichinet. El are si rbdare s te asculte, si te si ajut dac poate. Dac e s ne ajute cineva s nu se nchid spitalul, cred c Bichinet poate s o fac! – Gheorghe I. Referendumul organizat pentru spital mi se pare o idee genial. S vedem dac Guvernul are tupeul s ignore dorinta a 10.000 de oameni. Pn la urm, si Bsescu a rmas presedinte tot n urma unui referendum, nu? Bichinet nu face dect s foloseasc armele PDL-ului. Felicitri pentru asta! – Doina C.

Suparat… suparat sunt, Doamne, suparat…

Corneliu Bichinet nu este deloc impresionat de rspunsul pozitiv al oamenilor. Nu m mai las eu impresionat sau pclit de prerile bune ale oamenilor nainte de alegeri. Cnd e nevoie de mine, eu actionez imediat. n schimb, n preajma alegerilor, altii devin favoriti. Cei cu lighene, cu gleti de toate culorile, cu cizme si sacose. n conditiile acestea, ce mai conteaz vorbele? S ne vedem fiecare de treburile noastre si, atunci cnd vor fi alegeri, pentru c vor mai fi, cei care au o prere bun despre mine acum s fac asa cum le dicteaz constiin- ta si s se pise n lighenele pe care cu mult generozitate le arunc n lupt cei care dispar apoi patru ani de zile din snul comunittii, ne-a declarat Bichinet. Evident, pe vicepresedintele Consiliului Judetean l macin o suprare. Curiosi s o aflm, primim un rspuns cel putin surprinz tor, desi foarte… actual! Sunt suprat. Sunt foarte suprat. Cum Dumnezeu s fie arestat Bercea Mondial?!… Pi bine, mi, fratilor, ce fel de tar-i asta, cu somaj, srcie, prostitutie, spitale desfiint ate, btrni cu pensii mici si fr adpost si noi, de trei zilencoace, exact ca-n Miorita, ne holbm cu totii la TV s aflm c Bercea Mondial, n sfrsit, e dup gratii si c va porni un rzboi tignesc n Oltenia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.