Postasi de cinci stele

Lucrtorii postali vasluieni s-au transformat n Mos Crciuni. n cadrul celor dou actiuni dedicate de Posta Romn copiilor, factorii postali s-au moblilizat exemplar. n cadrul concursului Intr n lumea magic a lui Mos Crciun, cu premii constnd n excursii n Laponia, n judetul Vaslui au fost vndute toate cele 2.143 de scrisori speciale. Si campania umanitar Fiecare copil merit un cadou de Crciun a fost ncununat de succes. Att la sate, ct si la orase, cettenii au donat jucrii pentru copiii necjiti.

n cursul lunii decembrie, Compania National Posta Romn a demarat dou campanii de suflet pentru copii. n cadrul primei actiuni, care se desfsoar n perioada 10 noiembrie – 31 decembrie, copii cu vrste ntre 3 si 14 ani au fost invitati s i scrie lui Mos Crciun, pentru a cstiga o vizit la el acas n Laponia. Astfel, copiii si printii cu cettenie romn si domiciliul n Romnia au putut cumpra, de la orice oficiu postal, un „set Mos Crciun”, ce contine un plic, o coal A4 si o carte postal. Plicul cu mesajul pentru Mos Crciun, redactat pe coala A4, va fi trimis pe adresa: Santa Claus, Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 – Artic Circle, Rovanlemi, Finland, iar cartea postal va fi completat cu datele expeditorului si trimis la adresa pretiprit: Compania National Posta Romn SA, OP 83 – CP 81, Bucuresti. Crtile postale, trimise pn la data de 31 decembrie 2010 (data postei), vor participa la tombola organizat n luna ianuarie 2011, pentru desemnarea celor cinci cstigtori ai excursiilor n Laponia. Cstigtorii concursului vor fi nstiintati prin scrisoare cu confirmare de primire, n perioada 20 – 31 ianuarie 2011. n judetul Vaslui, actiunea „Intr n lumea magic a lui Mos Crciun” a fost un real succes. Mrioara Idriceanu, directorul Oficiului Judetean Retea Postal (OJRP) Vaslui, a precizat c scrisorile speciale au fost afisate la toate oficiile postale din judet. Astfel, pn n data de 16 decembrie, au fost cumprate toate cele 2.143 de scrisori scoase la vnzare.

Jucarii pentru copii

A doua actiune, prin care Posta Romn a dorit s fie alturi de copii, s-a intitulat „Fiecare copil merit un cadou de Crciun!”. Scopul campaniei este de a veni n sprijinul copiilor orfani sau provenit i din familii dezavantajate socio-economic si de a aduce un zmbet n prejma Sfintelor Srbtori de Crciun. „Noi am popularizat actiunea la sate, prin intermediul oficiilor si ghiseelor pos- tale. La orase, am avut amplasate cutii mari n incinta oficiilor, pentru ca populatia s poat participa la actiune si s doneze jucrii. Toat lumea de la sate si din centrele urbane a stns jucrii pentru copii. Cei mai multi donatori au fost din rndul clientilor postei, care au dorit ca, de la om la om, de la suflet la suflet, s ajute acesti copii necjiti”, a spus Mrioara Idriceanu. Pe lng darurile primite de la cettenii, lucrtorii postei au adunat si ei cadouri, care vor fi oferite copiilor de la Centrul de Educare Intensiv „Aurora” Vaslui. Evenimentul organizat cu ocazia pred rii donatiilor va avea loc astzi, la orele 11.00. „Multumesc lucrtorilor postali pentru modul n care s-au implicat n derularea celor dou actiuni. Multumesc clientilor OJRP Vaslui, care au apelat la serviciile noastre si, cu acest prilej, au aflat de aceste actiuni si ne-au sprijinit n colectarea jucriilor. Si, pentru c aceste actiuni sunt n luna Srbtorilor de Crciun, n numele Companiei Posta Romn, doresc tuturor cettenilor jude- tului Vaslui Srbtori Fericite si La multi Ani!”, a mai spus Mrioara Idriceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.