Medicul Florin Popa a parasit CA-ul Spitalului de Copii Brlad

Dup doar jumtate de an, pediatrul Florin Popa a renuntat la statutul de membru n Consiliul de Administratie (CA) al Spitalului de Copii Sfntul Nicolae, din Brlad. Pentru c unittile spitalicesti se afl n administrarea autorittilor publice locale, decizia a fost aprobat prin intermediul consilierilor locali. n cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local din acest an, din data de 22 decembrie, consilierii locali au supus la vot si aprobat proiectul de hotrre nr. 19 prin care Florin Popa renunta la fotoliul din CA. Prin intermediul unei adrese, medicul pediatru si-a motivat n fata consilierilor intentia de a demisiona din CA. n solicitarea datat n 16 decembrie 2010, Popa a scris c functia de sef al sectiei Pediatrie este incompatibil cu cea de membru n Consiliul de Administratie si c doreste s demisioneze. Astfel c, la sedinta din aceast lun, consilierii locali n-au avut nimic alttceva de fcut dect s voteze pentru. Totusi, potrivit reprezentant ilor Primriei Brlad, deocamdat s-a luat act de ncetarea mandatului medicului Florin Popa si nu a fost fcut vreo alt propunere. Asa c, cel mai probabil pn la sedinta de Consiliu din ianuarie 2011, component a CA va rmne aceeasi ca si n prezent. Mai exact, presedinte este economistul Victor Popovici (din partea Directiei de Sntate Public Vaslui), iar cei trei membri sunt Mariana Nit (din partea Consiliului Local Brlad), Vasile Ciochin (din partea primarului) si Carmen Boghit (tot din partea Directiei de Sntate Public Vaslui).

3 COMENTARII

  1. pacat ca au demisionat si dr popa si dr vicol!baba aia profitoare de cozma trebuia sa demisioneze!sau mai asteapta pana dupa sarbatori,ca sa-i fie masa plina acasa?

  2. pacat ca au demisionat si dr popa si dr vicol!baba aia profitoare de cozma trebuia sa demisioneze!sau mai asteapta pana dupa sarbatori,ca sa-i fie masa plina acasa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.