n ce film joaca spaniolul Caro?!

In mini-vacanta dictat de Lopez Caro dupa egalul alb cu Mediasul, juctorii de la FC Vaslui se antreneaz. Evident, fr antrenor. Absenta spaniolului a fost suplinit de Adailton, Wesley si Pancu, care au condus sedinta de ieri dimineat, pe umerii lor cznd si pregtirea amicalului de smbt, cu Dacia Chisinu. ntre timp, stui de fitele lui Caro, cei doi secunzi ai acestuia, Jose Maqueda si Laurentiu Rosu, au ajuns la o ntelegere cu FC Vaslui privind rezilierea pe cale amiabil a contractelor.

Echipa FC Vaslui si-a reluat, ieri dimineat, antrenamentele, dup cele dou zile libere avute n urma jocului de duminic, de la Sibiu, cu Gaz Metan Medias (scor 0-0). Si, deja nu mai este o noutate pentru galben-verzi, sedinta de pregtire a fost condus de juctori, n absenta staffului tehnic. n lipsa lui Lopez Caro, sedinta de pregtire a fost condus de juctorii Adailton Martins, Wesley Lopes si Daniel Pancu. De altfel, tehnicianul spaniol transmisese conducerii clubului, la sfrsitul sptmnii trecute, c echipa are liber pn vineri inclusiv. n aceste conditii, este din ce n ce mai clar c Lopez Caro nu este n conflict numai cu oficialii clubului, ci este si total rupt de echip. Asear, de la ora 18.00, juctorii au avut programat nc un antrenament, ieri fiind prima zi cu dou sedinte de pregtire si primul antrenament n nocturn de la sosirea tehnicianului spaniol la FC Vaslui. Astzi si mine, lotul va continua cu antrenamente bazate pe pregtirea fizic, pregtind astfel amicalul cu Dacia Chisinu, care va avea loc smbt, cu ncepere de la ora 15.00. Evident, Caro joac n alt film, el stabilind primul antrenament de dup mini-vacant pentru smbt, la ora 10.30.

Caro, tradat de secunzi!

Ieri, cei doi secunzi ai spaniolului, Jose Maqueda si Laurentiu Rosu, au discutat cu oficialii FC Vaslui si au ajuns la un acord pentru ruperea ntelegerilor. ntrun comunicat de pres al clubului se mentioneaz: n dezacord cu metodele de lucru ale antrenorului Juan Ramon Lopez Caro (program de pregtire, antrenamente, comportament), cei din stafful tehnic adusi de acesta la FC Vaslui si-au reziliat pe cale amiabil contractele de munc ncheiate cu clubul. Este usor de dedus cine se face vinovat de aceast situatie, n conditiile n care oamenii de ncredere si toti juctorii din echip pun la ndoial profesionalismul antrenorului principal, a anuntat gruparea galbenverde printr-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.