De la piata la spital?

Cel mai bun prieten al primarului din Brlad Constantin Constantinescu ar putea fi favorit la preluarea frielor Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman. Vasile Ciochin si-a demonstrat competentele de bun manager de cnd este la conducerea pietelor, parcrilor si cimitirelor din Brlad si se anunt a fi urmtorul manager al spitalului. Primarul Constantinescu infirm ns categoric. Atunci ce-a cutat ieri Ciochin prin biroul managerului interimar Dionisie Lefter?

Acte. Asta a cutat, ieri, Ciochin, secondat de directorul financiar contabil al Primriei Brlad, Constantin Ciobanu, prin biroul managerului interimar al Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman, Dionisie Lefter. Cei doi, potrivit spuselor lui Lefter, au mers n unitate n calitate de consilieri specialisti ai primarului Constantinescu, pentru a se pune la punct cu ultimele detalii privind preluarea unittii de ctre Primria Brlad. Le-am pus la dispozitie toate documentele pe care ni le-au solicitat, pentru a ntelege mai bine mecanismul de preluare. Din cte am nteles, pn acum, asemenea informatii nu prea erau cunoscute de ctre Primria Brlad. Nu stiu din ce cauz sau din ce motive. Cert este c le voi sta n continuare la dispozitie cu orice informatie pe care doresc s o afle, a spus nc managerul Lefter.

Si se jur…

Vizita cel putin ciudat a lui Ciochin n spital a ridicat multe semne de ntrebare. Cunoscut fiind faptul c acesta este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai edilului sef al Brladului, lumea a nceput s se ntrebe dac nu cumva va fi el cel care va conduce unitatea spitaliceasc. Ieri, Ciochin nu a rspuns la telefon, ns primarul a acceptat s comenteze. A infirmat categoric varianta cu Ciochin n fruntea spitalului. Atentie cum mi puneti ntrebarea! Eu v spun doar c, n Consiliul de Administratie al spitalului, din cinci membri, Consiliul Local Brlad va avea doi membri, iar primarul orasului un membru. Deci, rspunsul este: Ciochin e bun la piat si acolo va rmne! Vom vedea cum va vota, luni, Consiliul Local si care va fi componenta Consiliului de Administratie din partea Primriei, ne-a declarat, sec, primarul Constantinescu. Tot ieri, Lefter a prut resemnat la gndul c peste mai putin de o sptmn va trebui s elibereze biroul, pe care l-a ocupat de la 1 iunie. Si tot ieri, viitorul fost manager prea mai sigur ca niciodat c ar putea preda stafeta ctre cel de la care a preluat-o pe 1 iunie: medicul Viorel Petcu.

7 COMENTARII

  1. Intamplator, l-am cunoscut pe d-nul Ciochina, e un om deosebit, pregatit pentru mai multe functii, inclusiv asta despre care pomeniti! E un economist in primul rand, dar il rog dupa toate aceste tevaturi, ….sa fie om! Succes!

  2. Pai ce mai d-na/d-ra Ada, te pomenesti ca alde nea ala de la morga ia spaga numa acu de o luna de cand e Lefter (iar) manager ?? Adicatelea vezi Doamne, mai inainte nu lua, ca stia sau nu manageru ?
    Care manager, o mai fostara amundoi si musiu Lefter si musiu Petcu …
    Nu esti matale oleak pe alaturi ?

  3. PENTRU MORGA NU VA MAI FACETI PROBLEME .VINE CIOCHINA SPECIALIST IN TAXE SI OFICIALIZEAZA SPAGA PRINTR-O TAXA.CU CIOCHINA O SA AJUNGETI SA NU VA PUTETI SCOATE NICI MORTII.ARE MARE FOAME DE BANI CA SI STAPINUL SAU TITI

  4. da si ce in tara cum e m-ai bine .. cu bos ci betivul de la cotroceni … cu ungurii la sanatate vreti sa mearga ce nimik nu m-ai merge si nici nu se faecf in sensul bun de pornire ea economiei deci faliment si haos ..groaza deci concluzia sapa de lemn jafuri ,, saracie , ura … crime … tara din lumea a treia … ranchiuna …asta e viitorul nostru !

  5. STIMATE DR. PETCU, POATE REUSITI SA REZOLVATI SI PROBLEMELE DE LA MORGA !!! E INADMISIBIL CE SE INTAMPLA ACOLO : SPAGA,SPAGA SI IAR SPAGA PENTRU TOALETAREA CELOR MORTI ! FELESTEANU ANCHETAT DE POLITIE ??! VRAJEALA ! ZILNIC ISI UMPLE BUZUNARELE CU 500-600 LEI ( IAR SOTIA CU 200-300 LEI)……TOT SA MUNCESTI LA MORGA !! CE SA INTELEGEM : CA DR VLADU PRIMESTE DE LA SUBORDONAT JUMATATE DIN SUMA SAU FELESTEANU SI SOTIA COTIZEAZA LA MANAGER ! POATE AUDE SI MINISTERUL SANATATII….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.