Bugetul, ca bugetul. Da’ premiul…

Vineri, n cadrul sedintei Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, n fata consilierilor s-au aflat bugetele societtilor la care este actionar CJ-ul. Este vorba despre SC Aquavas SA, SC Lucrri Drumuri si Poduri (LDP) si Centrul de Resurse pentru Afaceri SA Vaslui. Discutii mari au strnit nu att bugetele acestor societti, ct cuantumurile fondurilor de premiere gndite pentru anul 2010. Ciprian Trifan, consilier judetean PSD, a fcut o constatare cel putin interesant: un sfert din profitul estimat al SC LDP pe 2010 este trecut la capitolul premii. Astfel, nu mai putin de 700 de milioane de lei din cei 2,8 miliarde de lei pe care estimeaz LDP-ul c i va realiza n acest an vor merge n premii. Economist de profesie, Ciprian Trifan a fost foarte acid la adresa directorului de la LDP: „Felicitri pentru bugetul copy-paste!”, i-a spus Trifan lui Adrian Cotig. Nici Aquavas nu a scpat de critici: la o majorare de doar 3% a cifrei de afaceri, fondul de premii a crescut cu 13%! Asupra acestui aspect a atras atentia tot un pesedist, brldeanul Daniel Andrei. La vot, n ciuda nemultumirilor exprimate de consilieri, s-a votat n unanimitate pentru acest proiect de hotrre. Totodat, s-a decis ca cele trei societti s i informeze, trimestrial, pe consilierii judeteni cu privire la veniturile si cheltuielile realizate.

2 COMENTARII

  1. Reparati drumurile din comuna Vinderei si drumul afaltic Barlad-Trestiana-Grivita este al nostru al romanilor platitori de taxe si impozite.

  2. E interesant ca numai unii au buget de criza si li se mai 0 lei premiu incepand de anul trecut. Apropo de ,,pusca si cureaua lata,, …. noi tot strangem cureaua iar altii trebuie sa-i mai faca gauri sa o largeasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.