La Brlad intra n vigoare taxa pe masini grele

n curnd, toate masinile de mare tonaj care doresc s tranziteze Brladul vor fi nevoite s achite o tax de 100 de lei pentru a putea intra n oras, a anuntat primarul Constantin Constantinescu. Aceast tax nu se doreste a fi nc un bir pentru localnici, ci un mod de a convinge Guvernul s aloce bani pentru construirea soselei de centur. Aceasta ar „scuti” bulevardele Epureanu si Vasile Prvan de traficul greu, care produce zeci de sprturi n conductele cu ap si duce la slbirea rezistentei blocurilor din zon. Vizate de noua tax sunt chiar masinile de peste 7,5 tone care vin din alte orase sau alte tri si care au fost directionate exact pe cele dou bulevarde. Edilul sef a mentionat c initiativa se afl deja n stadiu avansat, pn la aplicarea ei mai rmnnd putin timp. De fapt, primul punct de pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local din aceast lun se refer chiar la taxa cu pricina. Pentru a putea fi pus n aplicare, la intrrile dinspre sud si dinspre nord ale Brladului vor fi montate bariere. „Primul punct de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din luna ianuarie se refer la introducerea unei taxe pe masinile cu tonaj mai mare de 7,5 tone. Va fi exact ca la Timisoara, unde au fost instalate bariere la intrrile n oras. Deja am vorbit cu specialisti s vedem cum va fi formulat hotrrea de consiliu local, pentru c nu va fi cu expunere de motive, ci va fi nevoie de niste avize cerute de Ministerul Transporturilor”, a mai spus Constantinescu.

6 COMENTARII

  1. AR TREBUI SI LA MASINILE MICI DIN ALTE JUDETE . MAI ALES ALEA DE LA PARLAMENT SI GUVERN.
    CUI NU-I CONVINE SA TREACA PE DRUMURI DE TARA PE LA CIOCANI

  2. eu sunt din vaslui am masina cu nr de bacau o sa ii platesc taxa de tranzitare?
    daca da o sa io rup barera ca si la piata sau blochez strada ca nu degeaba dau 50 milioane la rovineta mai vrea si taxa de oras sa beleasca cucu constantinescu ca daca voteaza si merge face lumea greva nu ia el bani asa pe urs eu cred ca am drstula dreptate va multumesc

  3. Pai inainte de ninsoare spunea ca sunt pregatiti de iarna si stiu ce ii asteapta, dupa alea 4 zile a spus ca nu au fost pregatiti, dar nu pot cheltui banii aiurea ca mai este mult pana trece iarna. Acuma dupa ce nu au facut nimic zice dobitocu ca a fu-tut 4 miliarde? Pe ce? PE CAMPANIA LU GEOANA SI TABLOUL ALA CARE STA LANGA BANCA raiffeisen LA COLTUL PARCULUI LANGA CROLUX PENTRU INCA 5 ANI CRED! E UN ANIMAL. LA INCEPUT A MAI MISCAT CEVA DAR SA AJUNS LA APOGEUL NESIMTIRII. Asta trebuie tras pe roata, tras prin gura, si naucit de DNA.

  4. Bai tipu de mai su, nu ai citit bine,iarta-ma. Dar scrie destul de clar ca nu camioanele care au numar ex.: VS 00 XXX , ca astea sunt din judet, ci doar alea din restul lumii (din tara sau strainatate: moldoveni, rusi, bulgari,etc…) e bine, poate asa face si primaria niste fonduri…Si asa nu se investeste altfel in Barlad. E bine asa!

  5. Sint foarte curios daca si camioanele lui nea Titi de la Constructii Consult vor plati aceasta taxa de cite ori intra in oras (in special cind vor cara balast de la Doaga, asta insemnind 3,4 curse pe zi de fiacare masina. Sint sigur ca isi va scoate permis de libera trecere ca doar are aceasta putere…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.