Tren deraiat n judetul Galati

Trenul Rapid 661 care circul pe directia Bucuresti-Iasi a deraiat, ieri dup-amiaz, n jurul orei 17.00, n judetul Galati, n zona localittii Berheci. Vagonul al treilea al trenului a srit de pe boghiu, producnd esuarea acestuia de pe sin, au spus oficiali CFR. n momentul producerii evenimentului, n tren se aflau peste 500 de cltori, cei mai multi din Iasi, dar si cteva zeci de persoane din judetul Vaslui. Din fericire, niciun cltor nu a fost grav rnit n urma deraierii garniturii de tren. Directorul general al CFR Cltori, Rzvan Stoica a declarat c vagonul a srit de pe sine la o frn brusc, adugnd c viteza garniturii era mic, astfel c avariile sunt, probabil, minore. Dac initial reprezentantii CFR au precizat c o posibil cauz a accidentului ar fi nefunctionarea unui macaz, n acest sens fiind constituit o comisie de anchet, ulterior, din informatiile obtinute, s-a stabilit c deraierea s-ar fi produs pe fondul unei erori umane. Vom reveni cu amnunte n editia de mine.

2 COMENTARII

  1. of,nu mai scrie daca nu te documentezi! Stoica a spus la Realitatea la ora 17.30 ca accidentul a avut loc cu circa 17 minute in urma.Fals ,in Barlad se stia de la 16.45. Nu e nici un macaz de vina.Mecanicul nu a oprit la coloarea rosie,pe aceeasi linie mai venea un tren,trebuia sa-i dea voie sa treaca.Mecanicul a frinat brusc si a mai si dat inapoi.,atunci s-a stricat macazul.

    Mecanicul celuilalt tren a frinat si el foarte tare cind a vazut trenul ,dupa care a sarit pur si simplu din tren.Trenurile oprite pe aceeasi linie erau la distanta de 100 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.