Suplinitorii vasluieni, de nota 2

Majoritatea candidatilor care au participat la concursul de suplinire de la sfrsitul lunii august au dat-o n bar cu succes: au obtinut note nu doar mai mici de 5.00, ci aproape numai de 2 si 3. Este vorba despre cei necalificati, care au sustinut o prob scris si un interviu. Nici cei calificati nu s-au remarcat prin note strlucite, ns au existat si cteva note de 7, 8, 9 si chiar si doi de 10 la limba englez.

La concursul organizat pentru ocuparea posturilor nc vacante din nvtmntul vasluian, suplinitorii calificati si necalificati s-au nghesuit s-si depun dosarele. Nu ns s si nvete pentru proba scris sau cea oral, dup caz. Astfel c, din 320 de cadre didactice nscrise din rndul celor cu studii medii prea putine au obtinut note peste 5.00 si vor putea participa la sedinta public de peste cteva zile. Spre exemplu, profesorii de biologie s-au remarcat prin note de 1.60, 2.15, 2.45 sau 2.75, ns au fost si cazuri n care candidatii erau ct pe ce s apuce un cinci. Au existat si note care i-a declarat pe dascli admisi, ns la alte materii. Sportul, educatia plastic sau informatica au fost cteva dintre ele. Aici s-au obtinut note de 7.00, 8.50 sau chiar 9.25. La obiecte precum limba englez, notele predominante au fost cele de 5.00. Nici nvttorii sau educatorii nu s-au descurcat mai bine, si aceste specializri avnd vrfuri si abisuri cu note precum 7.00 si 8.00 sau 1.30, 2.10, 3.00 sau 4.05. Si n cazul cadrelor n curs de calificare au existat mari diferente la note, obtinndu-se toat plaja de la 2.35 la 9.00 si chiar un 10. n ceea ce-i priveste pe suplinitorii cu studii superioare, acestia s-au descurcat putintel mai bine, reusind s obtin note ceva mai mari. Si n cazul celor 160 de profesori nscrisi, au existat multe note de 2.00 si 3.00, ns au fost cteva si peste 5.00. La specializri precum alimentatia public, cadrele au obtinut note de invidiat, cum ar fi 8.30, 8.40, 9.30 sau 9.40. ns, de departe, limba englez a fost materia cea mai binecuvntat la capitolul note. Aici nu numai c au existat note peste 7.00, dar au fost acordate si dou note de 10. Rmne de vzut dac cei care au fost declarati admisi vor reusi s obtin unul din cele cteva sute de posturi vacante sau degeaba au note mari.

5 COMENTARII

  1. Bai tu ala care scrii articolele despre profesori fa bine si incearca macar odata sa dai un astfel de examen sa vezi cum este.Se pare ca stii doar sa analizezei notele altora .

  2. Doi , sau trei sunt totusi note, avand in vedere acest examen in premiera pentru unii concurenti, dar mai gava, este angajarea unora care nu au fost concurenti deloc, prietenii stiu de ce!

  3. Cand am fost la examen toti vasluienii se cunosteau si restu se uitau invidiosi la noi sa nu luam note de trecere. Asa e pila cea de toate zilele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.