Vasluiul se pregateste de 1 Mai

n perioada 22 aprilie – 1 mai, Directia de Gospodrire Urban din cadrul Primriei Vaslui va efectua lucrri de mentinere n stare de functionare a iluminatului public, prin nlocuire de lmpi, bobine, ignitere si remedierea defectelor semnalate pe raza municipiului. Se va avea n vedere si alimentarea cu energie electric a agentilor economici care si vor desfsura activitatea n parcul Copou, cu ocazia zilelor de 1 si 2 mai. Actiunea va continua cu inventarierea posturilor de transformare n cabin zidit n vederea reconditionrii prin tencuial si vopsire, precum si montarea de stlpi de iluminat n parcul de joac din zona blocurilor din strada Al. Donici (lng Complexul Mestesugarilor). Serviciul edilitar va desfsura activitti de salubritate uzuale, cum ar fi mturarea de noapte pe toate strzile din municipiul Vaslui si servicii de mentinere a curteniei n toate cartierele. Lucrtorii serviciului Transport si mobilier urban vor continua amplasarea de mobilier urban n municipiu (bnci) si montarea de garduri n cartierul Ana Iptescu, pentru protejarea spatiilor verzi, n timp ce serviciul Ecarisaj va identifica si captura n continuare cinii comunitari, a precizat Clitemnestra Geanina Tofan, purttorul de cuvnt al Primriei Vaslui. Lucrtorii Directiei Gospodrie Urban responsabili de spatiile verzi au n planul de actiune activitti de spare a spatiilor verzi din jurul blocurilor, gazonare pe strzile Traian, Stefan cel Mare si parcul Copou, cosire pe strada Stefan cel Mare, la Curtile Domnesti si n parcul Copou, dar si plantare de flori pe strzile Stefan cel Mare si Traian. Lucrrile de ntretinere si reparatii strzi vor cuprinde servicii de asfaltare a suburbiei Brodoc, reparatii n carosabil la bl. 262, sc. B si reparatii n carosabil la intersectia strzilor I. L. Caragiale si slt. Ioanesei Adrian. De asemenea, vor fi efectuate lucrri de ntretinere a retelei pluviale dup cum urmeaz: str. Traian – Cvartal (blocurile 224, 229, 228, 232, 235, 237, 239, 243, 285, 250, 251, 252, 253, 254, 263, 264, 272, 262, 268, 265, 270, 274, 276, 277, 282, 286, PT5, PT55), str. Petru Rares si str. Stefan cel Mare (zona BNR – Moara de Gru – 13 Decembrie – Moara Greci).

2 COMENTARII

  1. Felicitari! Se vede ca la primarie se lucreaza.Oare in str. Gh. Racovita o sa ajungeti anul acesta? E dezastru pe straduta aceasta pana la locul fostei bai comunale!

  2. in ana ipatescu intre bloc 303 si305 gardurile ce aufost construite pe domeniu public de 2m si zavorate cu lacate si depozitand diversr materiale de catre un locatar devenind propietar cand vor fi taiate ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.