Brladul ofera cele mai multe locuri de munca vacante

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munc vacante, n evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munc Vaslui sunt nregistrate 155 de locuri de munc, pentru perioada 4 – 11 martie. Situatia locurilor de munc vacante disponibile la fiecare agentie local este urmtoarea: Agentia Vaslui – 41, Agentia Brlad – 139, Agentia Husi – 22 de locuri de munc. La nivel judetean, pentru persoanele cu studii superioare, sunt oferite 2 locuri de munc, respectiv 1 consilier juridic si 1 economist. Pentru studii medii si profesionale, sunt oferite 147 locuri de munc: confectioner – 117, tmplar – 4, vnztor – 2, lctus mecanic – 1, lucrtor gestionar – 1, brutar manipulant mrfuri – 2, spnuitor – 2, electrician – 1, barman – 1, mecanic auto – 1, tinichigiu restaurator – 1, vulcanizator – 1, vopsitor auto – 1, coafez – 1, sofer categ B, C, D – 1, maistru n constructii 1 s.a. Pentru muncitor necalificat, sunt oferite 6 locuri de munc. Pe domenii de activitate, 117 locuri de munc sunt oferite n domeniul confectiilor, 24 n domeniul prestrilor servicii, prelucrare lemn – 2, industria alimentar – 5, fabricarea utilajelor – 7. Ultimii la angajri, primii la disponibilizri Cu cea mai mare rat a somajului la nivel national, Vasluiul a nregistrat, de la nceputul crizei, si cea mai mare crestere a numrului de someri din Moldova. Conform datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munc, n perioada octombrie 2008 – ianuarie 2009, judetul nostru a nregistrat o crestere a numrului de someri cu 4.092, n vreme ce, n Botosani, numrul celor care au ngrosat numrul persoanelor fr un loc de munc a fost de 1.944, Iasi – 1.371, Neamt – 1.890, Suceava – 1.099.

3 COMENTARII

  1. DACA NU FAC GALAGIE DOAMNELE CARE MUNCESC ACOLO… AU GASIT SAT FARA CAINI PATRONII… SA INDURE 2 MIL. PE LUNA. O PERECHE DE BLUGI IN GALATI ERA 5 MILIOANE! DECI ELE POT CCUMPARA UN CRAC.

  2. BARLADUL cu cele mai multe locuri de munca …locuri de munca..unde si pe ce BANI.?In confectii si mai unde?cat se plateste in domeniul confectiilor la Barlad?poate fi tema unui articol in viitor domnilor ZIARISTI…..FACETI VA ROG UN TOP AL SALARIILOR DIN INDUSTRIA CONFECTIILOR DIN BARLADsi veti vedea de ce sunt locuri vacante in confectii??LA BARLAD CONFECTIILE SUNT IN TOPUL,,,FOAMEI,,SALARII DE SUBZISTENTA pentru MUNCA DE 9-10 ORE PE ZI IN LOC DE 8 VA ROG SAVA DOCUMENTATI…..MULTUMESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.