Bârlădenii, invitați la plimbare cu trenulețul turistic prin oraș

În această săptămână, timp de două zile, bârlădenii au ocazia să se plimbe prin oraș cu un trenuleț turistic. În cadrul evenimentului „Trenulețul vacanței ajunge în Bârlad”, organizat de portalul VisitTusnad (https://visittusnad.ro/ro), copii, adulți și vârstnici deopotrivă pot merge cu trenulețul pe traseul Pavilionul Expozițional „Marcel Guguianu” – strada Marcel Guguianu – strada Vasile Pârvan – Bulevardul Rupublicii – Complexul Comercial „Bârlad Value Centre”.

„Fii turist în orașul tău! În zilele de 4-5 iulie, joi și vineri, vă invităm la o plimbare de neuitat cu un trenuleț turistic în orașul Bârlad. Trenulețul de agrement este deschis și are o capacitate de 64 de persoane. Călătoria durează aproximativ 30 de minute, cu îmbarcare / debarcare / fotografiere. Îmbarcarea/debarcarea se va face pe strada Transilvaniei, la Pavilionul «Marcel Guguianu», iar deplasarea va avea loc pe traseul strada Transilvaniei (Marcel Guguianu) – Bârlad Value Centre și retur. Trenulețul va circula între orele 14.00 – 20.00, la fiecare jumătate de oră. Important! Este recomandată rezervarea online, pe site-ul www.tusnad.bookonline.ro. Accesând această aplicație puteți urmări și locurile libere în timp real. Persoanele care nu au făcut rezervare pot să se îmbarce în limita locurilor disponibile. Nu putem răspunde la apeluri telefonice și sms-uri!”, anunță organizatorii.

Aceștia subliniază că, după efectuarea rezervărilor, dacă cineva dorește să modifice data și ora îmbarcării, este rugat să anuleze în aplicație și să efectueze o rezervare nouă. Bârlădenii care și-au rezervat locuri sunt rugați să se prezinte la locul de pornire cu minimum 10 minute înainte de pornire, altfel riscă să-și piardă locurile rezervate. O călătorie cu trenulețul turistic costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii sub 10 ani. Copiii sub 2 ani vor circula gratis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.