Remiză pentru CSM Vaslui cu Șomuz Fălticeni la debutul în play-out

CSM Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, jocul cu Șomuz Fălticeni în primul meci al formației vasluiene în play-out. Cu acest rezultat CSM Vaslui rămâne pe primul loc în play-out, cu 22 de puncte, urmată de Șomuz, cu 21 de puncte.

Pentru a treia oară în acest sezon competițional CSM Vaslui a remizat cu suvecenii de la Șomuz Fălticeni, cu scorul 1 – 1, după după 3-3 și 2-2 din sezonul regular.

Sâmbătă, vasluienii au făcut un joc bun în primul meci pentru formația vasluiană în play-out, după ce în prima etapă a stat.

Meciul a fost controlat de echipa antrenată de Adi Racoviță și Gabriel Crăciun, însă oaspeții au fost cei care au deschis scorul la singura fază de poartă pe care au avut-o în prima repriză. În partea a doua a jocului, vasluienii au continuat să domine, și-au creat ocazii de gol, însă abia în minutul 83 Cosmin Tofan a reușit să restabilească egalitatea. Și adversara a avut două mari șanse de gol, portarul vasluian, Alexandru Dohotariu, reușind să rețină mingile trimise periculos către poartă.

Cu acest prim punct, CSM Vaslui se menține pe primul loc în play-out, cu 22 de puncte, urmată de Șomuz, cu 21 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.