Jucătorii de rugby ai CSS Bârlad, debut de retur victorios

În week-end, s-a jucat primul meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2023-2024, Secția de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad fiind reprezentată de echipele U16 și U18.

În ceea ce-i privește pe sportivii de la categoria U16 (Juniori III), bârlădenii au disputat partida aferentă celei de-a șasea etape în deplasare, pe terenul de sport al Colegiului Agricol din Tecuci. Antrenați de Florin Ibănescu și Dan Tufaru, „Vulturii” bârlădeni au făcut o partidă excelentă, reușind să-i nimicească pe jucătorii echipei CSS Tecuci. La fluierul final, tabela de marcaj arăta un scor de 84-12 pentru CSS Bârlad. Gazdele au marcat două eseuri și avut o transformare, în timp ce bârlădenii au fructificat 12 eseuri și 12 transformări.

După șase etape, dar efectiv cinci meciuri jucate, bârlădenii U16 (Juniori III) se află în continuare pe locul I în clasamentul provizoriu, cu 25 puncte, înaintea echipelor SCM Gloria Buzău (15 puncte), CSS Unirea Iași (15 puncte), CSS Tecuci (5 puncte) și CSS Gura Humorului (0 puncte).

Următoarea etapă va fi disputată pe teren propriu, împotriva echipei SCM Gloria Buzău. Meciul este programat pentru data de 7 aprilie, de la ora 13.00.

Tot o bucurie au produs și „Vulturii” de la categoria U18 (Juniori II), care au jucat prima partidă a returului tot duminică, 31 martie, și tot pe același teren de sport. Și aceștia au jucat tot împotriva rugbiștilor de la CSS Tecuci, reușind să câștige meciul cu scorul de 55-14. În acest caz, gazdele au reușit două eseuri și două transformări, în timp ce bârlădenii au marcat 9 eseuri și au fructificat cinci transformări.

După primul meci al returului de campionat, CSS Bârlad se situează tot pe primul loc în clasament, cu 24 puncte. Este urmată de echipele CSS Tecuci (14 puncte), LPS Suceava (11 puncte), CSS Unirea Iași (4 puncte) și LPS Focșani (0 puncte).

Următoarea partidă pe care o vor disputa rugbiștii U18 este programată pentru 14 aprilie. Meciul se va juca la Bârlad, în compania jucătorilor de la LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.