Spitalul „Elena Beldiman” Bârlad are un nou oftalmolog!

De câteva zile, colectivului de medici din cadrul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad i s-a alăturat un nou doctor. Este vorba despre o tânără specialistă oftalmolog, ce provine din Republica Moldova. 

Anunțul a fost făcut de conducerea unității spitalicești, prin intermediul unui scurt comunicat de presă publicat pe pagina de internet a instituției și pe cea de socializare. 

„Îi urăm bun venit doamnei doctor Rotaru Diana, medicul oftalmolog care întregește echipa medicală a unității noastre. Este medic specialist oftalmolog, are 32 de ani, este căsătorită și s-a născut în Republica Moldova. În luna februarie, doamna doctor a promovat concursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea Oftalmologie și a început activitatea în unitatea noastră în data de 14 martie 2024. A absolvit Facultatea de Medicină a Universtității de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu” Chișinău, în 2016. Ulterior, a urmat rezidențiatul în Oftalmologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași”, a transmis conducerea spitalului.

„În perioada copilăriei mele, am văzut medicul întotdeauna cu o aură deosebită – de dăruire tăcută, trăire, muncă și speranță alături de omul aflat în suferință, de educație și demnitate, de aceea am ales fără ezitare această cale, în neștiința provocărilor ce vor urma. Am ales Oftalmologia fiindcă o consider o bijuterie între specialitățile medicale – un univers medical ascuns într-o „cutie” mică. Am realizat că a privi mereu în ochii pacientului e mai mult decât medicină și aceasta este ceea ce mă încurajează să înaintez și să devin mai bună zi de zi. Perioada de studenție și rezidențiat a fost plină deopotrivă de împliniri și provocări, dar niciodată nu am regretat alegerea făcută”, a declarat proaspăta doctoriță a spitalului bârlădean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.