Biblioteca Județeană așteaptă „Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste”

Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează ediția a IV-a a concursului „Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste” de Dragobete (Sărbătoarea dragostei la români).

Este vorba despre un concursul care se adresează tuturor vasluienilor cu vârsta peste 14 ani, din municipiul Vaslui: adolescenți, adulți, seniori. 

„Participanții pot trimite prin poștă sau pot depune personal, o singură scrisoare, scrisă de mână, alături de fișa de înscriere și acordul părintelui/reprezentantului legal, la adresa: Biblioteca Județeană Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr. 2, cod.730129, județul Vaslui, Compartiment împrumut la domiciliu pentru adulți, cu mențiunea ,,Pentru concursul „Cea mai frumoasă poveste de dragoste””, sunt indicațiile transmise de Biblioteca Județeană, care priecizează că termenul limită de expediere a scrisorii este 23 februarie 2024.

Criterii de evaluare vor fi originalitatea, creativitatea, caligrafia, și ortografia, iar după evaluare câștigătorii concursului vor fi anunțați personal, lista fiind afișată pe site/pagina de Facebook a bibliotecii.

Premierea celor mai frumoase scrisori de dragoste va avea loc pe 28 februarie 2024, la sediul bibliotecii.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0335.401.164, interior 18 – Compartiment împrumut la domiciliu pentru adulți sau e-mail: bjvaslui@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.