Pentru încă două zile, vasluienii sunt așteptați la Târgul de Primăvară!

Meșteri populari din județul nostru și nu numai au adus în Centrul Civic, pentru ediția din acest an a Târgului de Primăvară, mărțișoare variate, figurine, flori sau obiecte de artizanat.

Târgul de Primăvară din acest an va fi deschis publicului vasluian până marți, 28 februarie, inclusiv, prezentând pentru clienți o gamă foarte variată de produse, de la cele mai diverse mărțișoare, până la flori, figurine și obiecte de artizanat.  

Târgul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, în colaborare cu Primăria municipiului Vaslui și Consiliul Județean Vaslui.

„În afara târgului care se va desfășura în Centrul Civic, avem parte și de ateliere de lucru. Tinerii școlari vin în sala pusă la dispoziție de Biblioteca Județeană Vaslui, unde vor deprinde acest meșteșug de la meșterii populari. În total, vor fi susținute 12 ateliere. Este unul din obiectivele pe care noi îl urmărim de zece ediții, transmiterea meșteșugului la tânăra generație. Având în vedere reacțiile pe care le avem din partea cadrelor didactice și părinților, se pare că e un motiv suficient de bun să oferim continuitate Târgului de Primăvară de la Vaslui”, a spus Lucian Onciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.