„Titanii” bârlădeni, printre cei mai buni din țară: patru campioni și trei vicecampioni naționali!

Cei șapte luptători legitimați la „Fight Club Titans” Bârlad care, în week-end, au concurat la Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu, organizat în București, au urcat pe primele două trepte ale podiumului. Mai exact, au cucerit patru titluri de campion și trei de vicecampion național.

Aproape 280 de luptători de la 25 de cluburi de profil din țară și-au dat întâlnire duminică, 1 mai, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Campionatului Național de Brazilian Jiu Jitsu, organizat de Federația Română de Arte Marțiale și aflat în calendarul oficial al Ministerului Sportului. Competiția a fost găzduită de Sala Apollo din București, s-a adresat sportivilor din categoriile Copii, Juniori și Juvenili, la secțiunea GI (cu kimono).

Printre cluburile participante s-a numărat și „Fight Club Titans” Bârlad, club afiliat la organizația Icon România, care s-a înscris cu șapte sportivi. Așa cum ne-au obișnuit deja de ani buni, toți au fost foarte bine pregătiți și au reușit să urce pe podium. Ba chiar au cucerit patru medalii de aur, adică patru titluri de campion național, și trei medalii de argint. La finalul competiției, și grație acestor rezultate deosebite, clubul bârlădean împreună cu Icon România s-a plasat pe locul III în clasamentul pe echipe.

Astfel, „Fight Club Titans” Bârlad a obținut medalii de aur și titluri naționale prin următorii sportivi: Andrei Rusu (categoria – 60 kg, centură albastră), Rareș Burcă (- 52 kg, centură portocalie), Denisa Tincovici (- 40 kg, centură gri) și Fabian Roman (- 35 kg, centură gri). Medaliile de argint au fost cucerite de sportivii: Vlad Codreanu (- 84 kg, centură albastră), Iulia Dumitru (- 60 kg, centură albastră) și Ștefan Pantazi (- 60 kg, centură albă).

„Suntem mulțumiți de aceste rezultate. Sportivii noștri s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre. Am fost plăcut surprinși de sportivii noștri debutanți, ce practică acest sport numai de câteva luni, dar care au obținut rezultate foarte bune. Ca și sport, Brazilian Jiu Jitsu a evoluat mult în România. Au fost meciuri grele, cu luptători bine pregătiți, dar ne declarăm mulțumiți de evoluția sportivilor noștri. Urmează pentru noi o perioadă de pregătire pentru a ne întoarce cu multe medalii de aur de la Campionatul European de Brazilian Jiu Jitsu și Campionatul Mondial de Brazilian Jiu Jitsu, ce vor avea loc în Anglia! Nu în ultimul rând, vrem să le mulțumim celor care ne susțin, dar și părinților și sportivilor pentru efortul depus!”, ne-a declarat Dumitru Dimofte, unul dintre antrenorii clubului bârlădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.