Copil din Fruntișeni găsit înecat într-un pârâu

Tragedie fără margini într-i familie din Fruntișeni după ce copilul de 1 an și două luni, pe care părinții l-au declarat dispărut a fost găsit, câteva ore mai târziu, cu fața în apă, într-un pârâu, fără semne vitale.

Seara trecută o familie din Fruntișeni a anunțat la numărul de urgență 112 dispariția de acasă a unui copil de sex masculin în vârstă de 1 an și 2 luni.

Poliția și pompierii au participat la căutări iar Serviciu de Ambulanță al Județului Vaslui a participat cu două ambulanțe tip B2 și C2.

Copilul a fost găsit la aproximativ 500 m de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu fața în apă, fără semne vitale. Personalul medical a efectuat manevrele de resuscitare mai bine de o oră, însă fără rezultat favorabil. Medicul prezent la caz a declarat decesul, iar cazul va fi investigat de poliție.

Mama copilului declară că a constat dispariția lui în jurul orelor 17.30. După ce l-au căutat cei din familie prin împrejurimi, abia ulterior au alertat autoritățile. A fost găsit de salvatori în jurul orelor 20.50.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.