Liberalii susțin proiectul Vaslui, viitoarea Capitală a Tineretului din România, în 2024! 

„Acesta este obiectivul unor tineri vasluieni cu inițiativă, curaj şi inspirație. Ei cred în Vaslui. Cred că putem arăta şi altora ce are oraşul nostru de oferit, dar cel mai important, cred în forța lor şi a comunității de a pregăti Vasluiul pentru această provocare”, a scris deputatul Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui, pe pagina sa de socializare.

Parlamentarul s-a întâlnit cu o parte dintre „aceşti tineri care îşi doresc să implice autoritățile publice locale şi judeţene în diverse demersuri de modernizare a oraşului, prin proiecte proaspete, îndrăznețe şi sustenabile”, la întâlnire participând și viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian Branişte, şi o parte dintre consilierii locali vasluieni, reprezentanți ai PNL! 

„Suntem alături de tinerii vasluieni care construiesc viitorul oraşului nostru. Cu siguranță, pot conta oricând pe sprijinul nostru în demersurile pe care le realizează pentru a duce Vasluiul pe lista finaliştilor în cadrul acestei competiții. Sperăm şi vom face tot ce putem, ca în 2024, Vasluiul să ajungă pe harta tineretului din România şi să devină un reper al inovației, al energiei bune şi al spiritului liber! Felicitări tinerilor vasluieni! Sunteţi o inspirație pentru noi!”, a conchis Tudor Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.