Și gunoiul din Fruntișeni va fi colectat tot de la poarta sătenilor

0
575

După ce, în ultima perioadă, mai mulți primari de comune din județ au anunțat noutăți în privința colectării deșeurilor menajere produse de săteni, și edilii din Fruntișeni vor urma exemplul, în sensul că gunoiul va fi ridicat din poartă în poartă și nu de la platformele de colectare, ca până acum. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile de primarul comunei, Ioan Onel, prin intermediul unei postări pe contul său de socializare, așa cum se procedează tot mai des în ultimul timp.

„Dragi cetățeni ai comunei Fruntișeni, pentru o mai bună organizare a colectării deșeurilor și pentru a îmbunătăți condițiile de trai, primăria a achiziționat pubele de gunoi pentru toate gospodăriile din comună. Zilele acestea, pubelele vor fi distribuite la toate casele din cele două sate (Fruntișeni și Grăjdeni, n.r.). Urmează să discutăm cu firma de salubrizare și, împreună, să stabilim o zi din săptămână în care vor oferi servicii de ridicare a gunoiului din poartă în poartă. Așa cum ați fost anunțați și la primirea pubelelor, vă rugăm să nu depozitați gunoiul în pubele până nu veți fi anunțați de către noi!!! Totodată, vă rugăm să aveți grijă și să întrețineți pubelele! Nădăjduim că această acțiune va crea confort cetățenilor și, cel mai important, va păstra comuna curată!”, a scris primarul Onel pe contul său de facebook pe 8 septembrie.

Trebuie spus că, numai în ultimele zile, anunțuri similare au făcut primarii comunelor Vinderei și Băcani, care i-au informat pe cetățeni că bugetul local a alocat deja fondurile achiziționării pubelelor necesare. În cazul comunei Vinderei, în primă fază, măsura va fi aplicată doar în localitatea Vinderei și, în funcție de succesul avut, se va extinde și în localitățile Brădeşti, Docani, Docăneasa, Gara Docăneasa, Gara Tălăşman, Obîrseni și Valea Lungă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.