Serviciul de Ambulanță caută șoferi pentru Substația Bârlad

0
2982

Din iunie, Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui ar putea avea pe statul de plată încă doi angajați, întrucât a scos la concurs două posturi de șofer autosanitară I pentru Substația Bârlad.

În această săptămână, conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui a dispus organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi contractuale de execuție, vacante de șofer autosanitară I la Substația Bârlad. Anunțul a fost publicat, zilele trecute, pe portalul http://posturi.gov.ro, site unde sunt publicate posturile vacante din administrația publică din România.

Eventualii doritori trebuie să știe că se pot înscrie numai dacă au domiciliul stabil în România, nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare, și nu au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

În ceea ce privește condițiile specifice, candidații trebuie să fi absolvit studiile liceale cu diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului; să aibă permis de conducere pentru șofer profesionist, valabil pentru autovehicule din categoriile B și C; să aibă o vechime de cel puțin 6 ani ca șofer (conducător auto) profesionist și să dețină certificat de absolvire a cursului de ambulanțier.

Cei interesați își pot depune dosarele la sediul SAJ Vaslui, Compartimentul RUNOS, până cel târziu pe 25 mai, ora 14.00. Cine dorește mai multe informații despre actele pe care trebuie să le conțină dosarul de înscriere, taxa de înscriere, bibliografia, etc. le poate obține la Compartimentul RUNOS sau sunând la numărul de telefon 0235/361.498. Concursul se va desfășura astfel: proba scrisă pe 2 iunie, ora 09.00; proba practică pe 4 iunie, ora 09.00; interviul pe 8 iunie, ora 09.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.