Conflict deschis între primar și polițiști, pe tema purtării măștilor

Supărare mare între șeful de post și primarul din Șuletea, cel dintâi ajungând să împartă amenzi în Primărie pentru nepurtarea măștii. Conflictul e mai vechi, polițistul acuzându-l pe edil că… a fraudat alegerile locale!

„Rolul lucrătorilor de la posturile de poliție este cu totul și cu totul altul!”, spune primarul din Șuletea, Ciprian Tamaș, după ce conflictul său cu șeful postului de poliție s-a acutizat, acesta din urmă ajungând să împartă amenzi în primăria condusă de Tamaș pentru un motiv ”la modă”, nepurtarea măștii.

Primarul îl acuză pe polițistul-șef din comună de incompetență: „Și la noi e strigător la cer ce se întâmplă… păcat de cei doi polițiști tineri, ajutor ai șefului de post, vor să-și facă treaba, dar nu prea se poate! De aruncat cu noroi este simplu, dar mai greu este să speli după! Dosarele cu furturi și alte încălcări ale legii, pe care ar fi trebuit să le soluționați, zac prăfuite pe rafturi, iar cele mai multe dintre ele au primit deja rezoluția: Autor necunoscut!”.

În continuare, în aceeași postare pe pagina sa de socializare în care se plânge de comportamentul polițistului în fața locuitorilor din comună, primarul spune despre șeful de post că vine la serviciu și conduce mașina poliției îmbrăcat civil. „Și-a găsit treabă serioasă: vine la primărire (tot civil) și ne sancționează pentru nepurtarea măștii în spații închise! Apoi, ne mai mirăm de ce poliția a ajuns în acest stadiu de neîncredere… datorită unor astfel de șefi!”, scrie Ciprian Tamaș.

În final, primarul din Șuletea îl amenință pe polițist cu instanța, de această dată pentru o acuzație la adresa sa: „Mesaj pentru organul de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție Șuletea, care s-a autosesizat din oficiu că eu aș fi fraudat alegerile locale, falsificând două cereri pentru urna mobilă: Ne vedem în instanță!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.