Se împart funcții

• În cea de-a doua sa ședință, după ce în prima au fost aleși vicepreședinții, Consiliul Județean Vaslui va desemna reprezentanți în adunările generale și consiliile de administrație ale instituțiilor și societăților din subordine.

După ce, în prima ședință, s-a împărțit „cașcavalul” cel mare, funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Vaslui (CJ), consilierii județeni vor trece degrabă, în ședința de luni, 9 noiembrie, la împărțirea funcțiilor, după algoritm, în consiliile de administrație și adunările generale ale instituțiilor și societăților pe care CJ le are în subordine.

Dan Marian, de la Pro România-ALDE, și Ciprian Trifan, de la PSD, au fost desemnați, prin votul majorității, vicepreședinți ai CJ, astfel perfectându-se alianța care asigură majoritatea în CJ în noul mandat de patru ani. La nici două săptămâni de la acel vot, noua majoritate din CJ își va impune, în cele mai multe cazuri, dacă nu în toate, și oameni în forurile care coordonează activitatea unor structuri precum Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară a județului Vaslui sau a unor instituții precum Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Această instituție are două structuri pentru care CJ Vaslui va desemna câte un reprezentant: Comisia pentru Protecția Copilului și Colegiul Director.

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională este o altă instituție în care CJ va trimite un reprezentant în Consiliul de Administrație (CA), alți reprezentanți fiind trimiși în CA-urile Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Vaslui, Centrului Școlar de Educație Incluzivă din orașul Negrești și Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Elisabeta Polihroniade”, din municipiul Vaslui.

Școala Profesională Specială „Sfânta Ecaterina”, din municipiul Huși, este o altă instituție de învățământ în care CJ Vaslui va fi reprezentat în CA de un consilier județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.