Fosta gimnasta Andreea Raducan, mamica pentru a doua oara

In varsta de 35 de ani, barladeanca Andreea Raducan, fosta campioana mondiala si olimpica la gimnastica si actualul presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica (FRG), a dat nastere celui de-al doilea sau copil. Daca in septembrie 2017 a adus pe lume o fetita, acum a nascut un baietel.

Barladeanca Andreea Raducan, una din cele mai mari gimnaste pe care le-a dat Romania lumii, este de putin timp si mamica de baiat. Dupa ce, pe 25 septembrie 2017, a nascut prin cezariana o fetita sanatoasa (Amira Sophia), pe 21 august a adus pe lume, tot prin cezariana, si un baietel, caruia i-a pus numele Andrei Filip. In mod normal, ar fi trebuit sa nasca tot prin septembrie si cel de-al doilea copil, dar cum a optat pentru cezariana, a decis sa nasca mai devreme, cu atat mai mult cu cat a avut o sarcina usoara. Totusi, a tinut secreta nasterea pana acum cateva zile, cand a vorbit pentru prima data despre baietel. Evident, atat Andreea Raducan cat si sotul ei, sibianul Daniel Tandreu (37 ani), cu care s-a casatorit in octombrie 2016, sunt in al noualea cer.

Suntem fericiti. Am nascut pe 21 august si il cheama Andrei Filip. A avut 3.320 kilograme si 52 centimetri. Fetita sta intruna cu el, eu am inceput sa lucrez la Federatie din nou. Ma bucur ca e in zodia Leu, declara Andreea acum cateva zile.

Federatia Romana de Gimnastica o felicita pe Andreea Raducan pentru frumosul moment din viata, venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Sanatate si multe bucurii impreuna! Pana la reluarea activitatii, in prima parte a anului viitor, interimatul functiei de presedinte FRG va fi asigurat de doamna Marcela Fumea, actualul vicepresedinte, au scris reprezentantii Federatiei, pe 19 septembrie, pe pagina de socializare a FRG.

Andreea Raducan si Daniel Tandreu au fost impreuna mai bine de patru ani inainte ca Tandreu sa o ceara in casatorie pe 13 iunie 2016, intr-un ambient romantic, la aproape 2.400 metri altitudine, adica langa Crucea Eroilor Neamului, din Varful Caraiman (Muntii Bucegi). Cununia civila a celor doi a avut loc pe 13 octombrie 2016, in Bucuresti, iar cea religioasa si petrecerea de nunta doua zile mai tarziu, la Stejarii Country Club, din Baneasa, o locatie exclusivista detinuta de bunul sau prieten, miliardarul Ion Tiriac.

Trebuie mentionat ca, din data de 4 august 2017, Andreea Raducan este noul presedinte al FRG, mandatul urmand sa i se termine in 2021. Sportiva a fost singura candidata inscrisa in lupta pentru sefia forului, asa ca alegerea ei a fost mai mult o formalitate. Chiar daca, in prezent, detine si functia de presedinte al Fundatiei Olimpice Romane, aceasta a declarat ca este convinsa ca va reusi sa impace rolul de mama cu cel de sef al gimnasticii romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.