Intreruperile planificate in alimentarea cu energie electrica vor fi anuntate prin SMS

Din aceasta luna, locuitorii judetului Vaslui care sunt abonati ai Delgaz Grid, ca de altfel si cei din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt si Suceava, vor fi anuntati prin mesaje pe telefonul mobil despre intreruperile planificate in alimentarea cu energie electrica.

Daca, pana acum, reprezentantii companiei Delgaz Grid (fosta E.ON Electrica) anuntau prin intermediul unor comunicate de presa despre intreruperile programate ale curentului electric pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta sau de investitii, din aceasta luna, comunicarea trece la un alt nivel. Concret, chiar din aprilie, clientii Delgaz Grid din judetele Vaslui, Bacau, Botosani, Iasi, Neamt si Suceava vor fi informati prin intermediul unui nou canal despre intreruperile planificate in alimentarea cu energie. Astfel, ei vor primi un SMS cu cel putin 48 de ore inainte de lucrarea efectiva la sistemul de distributie a energiei electrice. Mesajul contine informatii cu privire la zona vizata de lucrari si perioada de timp in care se estimeaza ca va fi afectata alimentarea cu energie electrica.

Datele privind intreruperile planificate in alimentarea cu energie electrica se mai gasesc si pe portalul www.delgaz.ro, sectiunea Energie electrica / Informatii utile / Intreruperi programate. Aplicatia online unde se regasesc aceste informatii a fost imbunatatita si permite accesul mai usor al clientilor la datele privind intreruperile programate din fiecare judet. Odata selectata zona de interes, clientii pot obtine informatii complete: toate intreruperile din ziua respectiva, din saptamana curenta sau dintr-o localitate anume. Compania Delgaz Grid isi diversifica permanent canalele de informare si incearca sa puna la dispozitia clientilor solutii moderne si facile pentru ca acestia sa poata accesa informatiile importante transmise de companie in orice moment al zilei si din orice locatie, precizeaza Corneliu Zait, din partea Departamentului Comunicare al Delgaz Grid.

Totodata, purtatorul de cuvant al companiei atrage atentia clientilor care doresc sa nu mai primeasca informatii despre intreruperi sau care vor sa modifice anumite date ca sunt rugati sa ii contacteze pe reprezentantii Delgaz Grid prin intermediul Centrelor de Relatii Clienti sau la adresa de e-mail sesizari.distributie@delgaz-grid.ro. In acest fel, se va putea raspunde in mod optim la respectivele solicitari.

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, opereaza o retea de gaze naturale de circa 22.000 kilometri in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de peste 81.000 kilometri in sase judete din Moldova (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui).

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.