Prefectura, prima la disponibilizari

La solicitarea Ministerului Administratiei si Internelor, Prefectura Vaslui a trimis o list de propuneri cu personalul numai bun de disponibilizat. Astfel, din cei 53 de salariati 13 vor sri din schem.

De ici, de colo, de prin departamente si compartimente, prefectul Csaba Szekely a sczut cte un func- tionar pentru a ncadra noua organigram n cele -25% de posturi, cum ia cerut Ministerul Administratiei si Internelor. Astfel, din cei 53 de salariati 13 vor sri din schem. Printre ei si unul din cei doi subprefecti. Si cancelaria prefectului va avea de suferit, acolo operatiunea de scdere (sau de tiere) fiind 4 – 1 3. Csaba nu a vrut s spun nimic despre cei care vor pleca. Ma rmne de vzut dac si reciproca va fi valabil. Desi disponibilizrile vor avea loc la nceputul anului viitor, ministerul s-a grbit s pregteasc restructurarea prefecturilor din ntreaga tar. Ministerul vrea s vad propunerile noastre pentru reducerile de personal pentru ca, analiznd situatia n ansamblu, propunerile din toate prefecturile, s se poat ajunge la o nou organigram, valabil pentru toate prefecturile din tar, a declarat prefectul Levente Csaba Szekely.

1 COMENTARIU

  1. Probabil nimeni nu va fi bucuros de o asemenea ”intrare in schema”, unii au intrat …cu dreptul, altii cu ”Spiru Haret” si ar cam trebui astazi sa-i lase pe altii sa-si faca treaba, dar acest vis , nu va fi niciodata realizat, coruptii vor domina, ce sa-i faci ,…sunt pesimist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.