O noua echipa de fotbal la Vaslui

18 tineri inimosi din municipiul Vaslui si-au fixat un obiectiv destul de greu de atins: s nfiinteze o echip de fotbal cu care s reprezinte municipiul Vaslui n campionatul judetean de fotbal. n ciuda dificulttilor nceputului de drum, planurile tinerilor sunt mult mai mari: s cstige campionatul judetean pentru ca de anul viitor s intre n Liga a III-a.

Noua echip de fotbal a municipiului Vaslui se va numi FC Fortuna si va reprezenta municipiul Vaslui, cel putin n primul sezon competitional, n Liga a IV-a, campionatul judetean de fotbal. Pentru ca s plece la drum n acest proiect ambitios, cei 18 tineri vasluieni au ns nevoie de ajutor financiar. Aplombul si entuziasmul se dovedesc a fi insuficiente n fata dificulttilor financiare. Totul cost. Echipament, transport, arbitri, taxe. Am avea nevoie de un buget de nceput de vreo 50 de milioane de lei vechi, spune Cosmin Papuc, antrenorul secund al echipei. Fr sponsori, nscrierea n competitie, ca si participarea la meciurile care se vor disputa, sunt de-a dreptul imposibile. Avem nevoie de bani, n primul rnd, pentru echipament, pentru ghete, dar si pentru achitarea taxelor de nscriere n competitie, a mai spus Cosmin Papuc. Primria Vaslui, prin vocea viceprimarului Valeriu Caragat, s-a artat dispus s i sprijine pe tinerii fotbalisti, asear viceprimarul participnd chiar la un antrenament al noii echipe de fotbal care a avut loc pe terenul de lng bazar. Antrenorul FC Fortuna este Sergiu Rotaru, juctorii provenind de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, dar si din suburbia Moara Grecilor si Blteni.

8 COMENTARII

  1. Ma numesc Cirniceanu Bogdan locuiesc pe strada DELEA nr.74 vam citit articolul de inceput,va cunosc in mare parte pe toti,ma incanta faptul ca vreti sa ajungeti departe,un lucru foarte greu de realizat,dar daca exista ambitie si sinteti pregatiti sa luptati totul este posibil,am inteles ca de moment va lipseste un sponsor,ceia ce vreau sa va spun eu de moment sunt in spital miar placea sa am un loc printre voi, de moment nu pot ca jucator ca am un picior accidentat,cand ajung acasa sa dicutam ca un mic sponsor.Asta depinde de starea mea de sanatate si acceptul vostru de a discuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.