Festivalul Copilariei, la Husi

Ieri, la Husi, Ziua Copilului s-a transformat ntr-un adevrat festival. Sute de copii de toate vrstele s-au adunat n centrul orasului, unde au participat la jocuri sportive si distractive, au ctat si au dansat, au asistat la un spectacol oferit de colegii lor mai mari si mai mici si au aplaudat piesele de teatru de ppusi. Nu a lipsit dintre cei mici Ioan Ciupilan, primarul orasului, care a mprtit dulciuri celor mici, promitndu-le, totodat, c Festivalul Copilriei va intra n calendarul cultural al municipiului ca un reper anual fix.

Ppusari si dragoni, educatoare, mmici, ttici, bunici si foarte multi copii. Cntece, glume, entuziasm, veselie, chiote si bucurie. Concursuri de biciclete si role, desene si puzzle, de muzic si dans. Acestea au fost ingredientele Festivalului Copilriei, desfsurat, ieri, la Husi, n organizarea Primriei municipiului Husi. Copii s-au distrat pn la epuizare, printii au fost fericiti alturi de copiii lor, uitnd pentru o zi de necazurile cotidiene. Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi, a urcat pe scen pentru a le spune celor mici La multi ani! si pentru a le multumi cadrelor didactice si printilor pentru felul n care i ngrijesc si educ pe minunatii copii ai Husului. Astzi (ieri, n.r.), fiind Ziua Copilului, am reusit s organizm, la fel ca si anul trecut, un spectacol cu copii, pentru copii. Ne dorim ca aceast manifestare, la fel ca Zilele Culturale ale Husului, care se desfsoar pe 1 octombrie, s devin o permanent cunoscut drept Festivalul Copilriei. Copiii nostri sunt minunati, i urm- rim si i admirm, le multumim pentru ceea ce fac, le multumim si cadrelor didactice care au grij de educatia lor. ncercm ca prin proiectele pe care le realizm n cadrul Primriei s fim ct mai aproape de copii, de nevoile lor. Promit c, atta timp ct voi fi primar, nu i voi dezam gi. n aceast zi, nu pot dect s le spun La multi ani!, s fie cuminti si sn- tosi, ei si printii lor, ne-a spus Ioan Ciupilan. Primarul si viceprimarul Valeriu Ciupilan nu au venit cu mna goal, ci cu sute de ciocolate, pe care le-au mprtit cu drnicie copiilor.

1 COMENTARIU

  1. Bravo husenilor,la Vaslui de ziua copilului s-au desfasurat concursuri in loc de festivitati. Unii au luat premii,altii diplome de participare. Unii s-au bucurat ,altii s-au intristat. Pacat, ca nu s-a dat dovata de mai multa indulgenta macar de ziua lor. IUBIREA ESTE UN LUCRU MARE,NU ORCINE O POATE AVEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.