Fepa Brlad propune solutii si tendinte n automatizari

Astzi, SC Fepa SA Brlad d startul simpozionului maraton desfsurat anual pe probleme economice. Societatea brldean si-a primit invitatii la simpozion nc din seara de 2 iunie, pentru ca astzi, cu ncepere de la ora 09.00, s demareze lucrrile Simpozionului „Solutii si tendinte n automatizri industriale”. Programul actiunii cuprinde deschiderea lucrrilor, la ora 10.00, urmat de prezentri de produse proiectate si executate recent de ctre angajatii societtii si, spre finalul zilei, discutii libere asupra solutilor de redresare a economiei nationale prezentate de cei de la Fepa Brlad. „Invitatilor nostri le vor fi prezentati senzori inteligenti si retele de senzori, aplicatii SCADA realizate cu aparatur Fepa si actionri electrice si hidraulice. Toate acestea sunt inovatii si propuneri ale societatii noastre pentru dezvoltarea economiei nationale n ansamblu si a automatizrilor industriale, n amanunt”, a declarat Tudorel Hrbor, directorul general al Fepa SA Brlad. Pentru mine, simpozionul va continua de la ora 09.00, cu prezentarea altor produse marca Fepa, opinii si puncte de vedere asupra solutiilor prezentate, dar si cu o vizit n cadrul societtii.

4 COMENTARII

  1. din ce sa plateasca acum ??? dar pt timpul in care s-a frecat menta si voi cei multi si prosti care sinteti membri de sindicat a-ti luat bani de pomana nu ziceti nimic???

  2. Ma nenorocitule,ce stii tu despre automatizarea proceselor industriale,tu care ai ca pregatire tehnica scoala lui MOS TEACA.Voi a-ti furat economia romineasca si acum culmea vreti sa o ajutati.Cu cine dracul sa o faceti dupa ce oamenii valorosi au plecat .Sa va manince DNAul vagabontilor.

  3. Vai de capul lor de mincinosi si de incompetenti! Sa-si plateasca datoriile si apoi mai vedem…. Au nebnorocit oamenii din orasul asta, salariatii…. Niste hoti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.