Copii, vi se pregateste ceva!

Peste ceva mai mult de o lun, artistii Teatrului „Victor Ion Popa” Brlad vor prezenta publicului o nou pies intitulat „Trmul armoniei”. Spectacolul se va adresa copiilor si va avea premiera n preajma Zilelor Culturale ale Brladului.

Repetitiile au fost demarate n aceast sptmn si, dup cum sustine secretarul literar al institutiei, totul decurge foarte bine. Spectacolul, scris de Catrinel Acatrinei, este unul muzical, plin de culoare, ce i implic si pe cei mici. Din distributie fac parte actorii Oana Pvlache (Domnisoara Cotofan), Petronela Ene (Soricelul Chit), Ramona Prplit (Doamna Pissy), Lucian Arhire (Cpcunul), Dumitru Ciubotaru (Dulul) si Gruia Novac jr. (Povestitorul). „Spectacolul este foarte antrenant, are coregrafie, muzic, iar la final are si o moral. Povestea este usor de urmrit si are cteva personaje. Un soricel, un cine si o pisic triesc n armonie, ca prieteni buni, pn apare un cpcun care vrea s-i mnnce si i nvrjbeste. n final, si d seama c a procedat gresit. Morala piesei este c nimic nu e mai important pe lume dect prietenii. Dup cum decurg repetitiile, cred c ntr-o lun va avea loc premiera. Probabil c tot la Cercul Militar va avea loc premiera, cam n perioada Zilelor Culturale”, ne-a spus Teodora Spnu, secretarul literar al teatrului brldean. Regia spectacolului este asigurat de Lily Popa Alexiu, iar scenografia de Iuliana Maftei. Coregrafia a fost realizat de profesorul Cristi Mozara si muzica de Iustin Stefan Ciuche. De mentionat c actorul Lucian Arhire, interpretul Cpcunului, se afl abia la cea de-a doua pies, prima fiind comedia „Sosesc desear”, de Tudor Musatescu, n care a interpretat personajul Puiu.

2 COMENTARII

  1. Cred ca e minunat ca intr-o perioada cand problemele cotidiene ne coplesesc,mai avem timp si pentru teatru.Munca actorilor barladeni o pot intelege doar cei care ajung sa fie „consumatori dependenti”de spectacole.Daca invatam copiii ca in afara computerului pot intalni personajele povestilor si pe scena vom fi mai bogati.Multumesc tuturor actorilor pentru clipele de bucurie pe care le putem petrece la spectacolele barladene!Felicitari doamnei Alexiu ca se gandeste (pentru a cata oara oare?) la copiii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.