Profesorii brladeni si-au primit salariile

nceput de lun cu surprize pentru salariatii din nvtmntul brldean: acestia si-au primit salariile aferente lunii februarie, ns nu stiu dac n aprilie nu vor trece prin aceleasi emotii, la gndul c nu sunt fonduri pentru salariile pe luna martie.

Se pare c problema acordrii lefurilor angajatilor din nvtmnt, generalizat deja la nivelul a peste 15 judete, a fost dezamorsat pentru moment n Brlad. nc din prima zi a acestei sptmni, profesorii care si-au verificat cardurile au constatat c le-au intrat ceva bani. Este vorba despre salariul aferent lunii februarie, ce se plteste n martie. Astfel, asa cum anuntase primarul Constantin Constantinescu n sedinta organizat pe aceast tem pe 25 februarie, de fondurile necesare s-a fcut rost prin transferul din alt trimestru. ns, chiar dac aceast problem a fost rezolvat momentan, profesorii din Brlad nc sunt predispusi la primirea de vesti rele. Deocamdat s-a rezolvat problema. Cadrele didactice si-au primit integral salariile pe luna februarie, ns aceast situatie ar putea aprea si n aprilie, cnd cei din nvtmnt ar trebui s intre n posesia lefurilor aferente lunii martie. Nu stiu ce se va ntmpla n continuare, ns probabil va fi nevoie din nou de aduceri de fonduri din alte trimestre, ne-a spus Constantin Nituc, purttorul de cuvnt al Prim- riei Brlad. Rmne de vzut ce se va ntmpla n perioada urmtoare si dac bugetul alocat fiecrei institutii de nvtmnt n functie de numrul de elevi nscrisi nu va face ca salariile acordate s fie mai mici dect cele din decembrie 2009 si banii s nu ajung pn la sfrsitul anului.

5 COMENTARII

  1. „Nu stiu ce se va ntmpla n continuare, ns probabil va fi nevoie din nou de aduceri de fonduri din alte trimestre, ne-a spus Constantin Nituc!” DA CATE TRIMESTRE ARE ANUL DOMNULE NITUC?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.