Pregatiri intense pentru meciul de Cupa de la Brasov

Dup succesul repurtat, luni sear, 1-0 cu Rapid, elevii lui Marius Lctus sunt conectati la importanta disputei de joi, cu trupa lui Viorel Moldovan. Un rezultat pozitiv la poalele Tmpei ar simplifica ecuatia calificrii pentru finala care se va desfsura, n acest an, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.

Jocul cu brasovenii reprezint o born important pe traseul spre final. De acest fapt sunt perfect constienti juctorii de la FC Vaslui. Dup victoria cu giulestenii, trupa pregtit de Fiar nu concepe s nu depseasc gruparea lui Moldogol. Nu va fi ns deloc simplu. Brasovenii au cam pierdut contactul cu plutonul fruntas al Ligii I. Tocmai din acest motiv, vor pune mai mare accent pe meciurile cu noi. Cupa le-a rmas ca obiectiv. Vor ncerca s fac un meci ct mai bun, pentru a ne depsi, spunea Lctus la conferinta de pres de dup meciul cu Rapid. Si are dreptate. Desi traverseaz momente foarte grele n campionat, brasovenii sper s dea marea lovitur n Cupa Romniei. Gazdele nu au problemele de efectiv cu care se confrunt tehnicianul Vasluiului. Dac Fiara are sase juctori accidentati (Cnu, Buhus, Burdujan, Temwanjera, Genchev si Hugo Luz), fr ca vreunul s poat fi apt de joc mine, Moldovan nu este preocupat cu o astfel de situatie.

Meci cu Marius Avram la centru

Meciul de mine va fi arbitrat de o brigad care l va avea la centru pe Marius Avram, din Bucures ti. Acesta va fi ajutat la cele dou linii de asistentii Octavian Sovre, din Oradea, si Mircea Orbulet, din Bucuresti. Arbitru de rezerv a fost delegat Georgian Ionescu, din Buzu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.