si vor spala pacatele la Iasi?

Dup surprinztorul esec nregistrat runda trecut, la Vaslui, 0-1 cu Gloria Bistrita, galben-verzii sper s re revanseze n disputa de mine, de la Iasi. n derbyul Moldovei orice scor este posibil, mai ales dac avem n vedere forma de moment a adversarilor si situatia precar din clasament a acestora.

Meciul din orasul celor 7 coline este deschis oricrui rezultat. Astfel au stat lucrurile mai tot timpul dar mai ales acum, cnd trupa lui Lctus vine dup nfrngerea cu bistritenii. n conjunctura creat va fi cu mult mai greu ca vasluienii s se poat impune. Avantajul terenului propriu, forma de moment si nevoia acut de puncte din tabra iesenilor i fac favoriti, chiar dac supozitia ar putea prea putin fortat. Cu transferurile mai mult dect reusite realizate n iarn (Vali Badea, Georgian Pun, Andrei Ionescu si Onicas) si la forma artat n primele patru runde din retur, Iasul lui Petre Grigoras pare foarte greu de nvins, mai ales n disputele de pe propriul teren. Dac lum n clacul si absentele notabile din tabra vasluienilor (Cnu, Buhus, Burdujan si Temwanjera, cu totii accidentati) misiunea acestora este cu mult mai grea. Valoarea pe ansamblu a lotului dar si dorinta juctorilor de a demonstra c esecul cu Bistrita a fost un simplu accident, ne determin totusi s credem c trupa Fiarei nu va merge n Copou n postura de victim.

Multi indisponibili la Poli

Pentru partida cu Vasluiul antrenorul Petre Grigoras se confrunt cu numeroase indisponibilitti. Astfel, nu mai putin de cinci juctori nu vor putea evolua n derby-ul Moldovei. Cei cinci sunt Cristi Munteanu, Milea, Cristi Constantin, accidentati, Strut si Mihajlov, suspendati.

Salif Nogo a semnat cu Iasul

Fundasul Salif Nogo a semnat zilele trecute cu Politehnica Iasi. Fostul juctor al Otelului Galati, acesta va putea evolua n meciul de mine cu vasluienii. Rmne de vzut dac Grigoras va considera necesar folosirea lui n ntlnirea cu elevii lui Lctus.

Ovidiu Hategan va conduce Poli Iasi – FC Vaslui

Partida de mine, de pe Emil Alexandrescu, care va ncepe la orele 16.30 si care urmeaz a fi transmis de Digi Sport, a fost ncredintat unei brigzi care l va avea la centru pe Ovidiu Hategan, din Arad, ajutat la cele dou linii de asistentii Eduard Dumitrescu, din Pitesti si Ocvtavian Sovre, din Oradea. Arbitru de rezerv a fost desemnat Emil Voicu, din Bacu. Observatori din partea Federatiei Romne de Fotbal si a Ligii Profesioniste de Fotbal au fost delegati Ioan Silviu, din Galati si Pavel Peniu, din Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.