Fotoliu liber. Asteptam doritori.

ncepnd cu data de 17 martie, Spitalul Municipal de Urgent Elena Beldiman, din Brlad, a rmas fr director de ngrijiri. Cum unitatea are n structur peste 800 de paturi, functia nu va disprea complet ca n cazul spitalelor cu mai putin de 400 de paturi. ns, n asteptarea directivelor de la Ministerul Snttii, conducerea spitalului invit, mai n glum, mai n serios, pe oricine doreste respectiva functie s-si depun dosarul. Este adevrat c deocamdat nu avem director de ngrijiri. Se pare c aceast functie nu va disprea complet, precum cea de director administrativ, ns asteptm dispozitii de la Ministerul Snttii nainte s o ocupe din nou cineva. Oricum, eu sunt de prere c tot mai bine era pe vremea cnd directorul de ngrijiri nu exista iar ndatoririle erau ndeplinite de asistentul sef, ne-a declarat medicul Viorel Petcu, managerul unittii spitalicesti. Astfel, dup ce functia de director administrativ a fost desfiintat definitiv la nceputul lunii martie, cea de director de ngrijiri asteapt s fie ocupat din nou. Deocamdat, Bogdan Srbu, asistentul medical care a fost pn pe 16 martie director interimar de ngrijiri, si-a reluat vechea functie. Conform legislatiei n vigoare, acesta ar putea s-si prelungeasc contractul de dou ori, cu cte trei luni. Pn se va stabili exact dac va reveni pe functie sau dac va fi numit alt persoan, o parte dintre atributiile sale i-au revenit directorului financiar-contabil iar restul, directorului medical. ntre timp, dac doreste cineva s ocupe aceast functie, este binevenit s si depun dosarul la noi. Salariul de 30 de milioane este tentant, nu?, a ncheiat, n glum, managerul Petcu.

5 COMENTARII

  1. mai tarziu….dar e binevenit..in primul rand,va sugerez sa vb. frumos,cand intrati si postati un comentariu.de fapt,asa-i romanul,in general…patimas..patima,nu-si are rostul.avem pretentia ca suntem „animale superioare”.de-aia nu mai avem timp de problemele esentiale….murim de grija altora..iar daca asa a hotarat ministerl sanatatii ca la spitalele cu peste 400 de paturi sa fie in organigrama postul de director de ingrijiri,e lege..iar unde-i lege nu-i tocmeala.ne place,nu ne place ideea,asta e! si cum spitalul municipal barlad,are peste 400 de paturi postul nu trebuie sa-l discute si sa-l conteste NIMENI.iar ca idee,saracirea bugetului spitalului,nu e din cauza acestui post..a salariului directorului de ingrijiri,fiti seriosi…doar ca fiecare trebuie sa-si faca datoria pentru banii pe care ii primeste si sa gaseasca solutii,nu sa doarma bine merci in post…….ca soldatul obosit..si nici sa faca afaceri pe banul public..tre sa gaseasca solutii si sa-si faca treaba…parerea mea..multumesc!!!!!!!!

  2. IN ATENTIA JURNALISTILOR BIRLADENI : ce mai e de zis … ,daca in curtea spitalului T.B.C. gunoiul se colecteaza doar in ditamai containerele [ un container mare ],ce mai trebuie si gunoiere <> amplasate in fata sau pe aleile spitalului – ma mir cum de nu vede sau nu are ochi acel director administrativ al spitalului ,,ELENA BELDIMAN ”barlad… citeva bucati de tabla sudate nu costa mult , angajatii le pot goli si pune la locul lor -decit sa stea la umbra ,dar prefera sa se arunce gunoaiele prin toata curtea sp.in loc sa amplaseze cosuri de gunoi ……??????????????? ……….. S .O .S. !!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????????????????????

  3. ma cacatilor .. aveti gura sa vorbiti …vreti scaune si salarii de condcere ….claudiu ,bogdan ..si cine drac … ma-i aspira … ma cak in gura voastrra parveniti;or!

  4. Domnu’ Petcu v-ati batut joc de bugetul spitalului, dar ce va pasa, daca din el a supt mafia PSD! Cat mai costa azi un post de paznic domnu’Petcu? Poate o sa va permiteti unul dupa ce o sa zburati din functie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.