Sarbatori de criza

Criza economic si pune amprenta n acest an si pe srbtorile de iarn. Mai exact, reprezentantii Primriei Vaslui afirm c bugetul nu permite achizitionarea unor ghirlande noi. Edilii se vor limita s scoat din depozit ghirlandele si decoratiunile de anul trecut care, de ce s nu recunoastem, chiar dac nu vor fi inedite, vor reusi s aduc un aer de srbtoare n municipiu. Nu va lipsi nici bradul din centru si, cu sigurant, nici manifestrile traditionale de srbtori. n rest, edilii spun c prefer s folosesc banii existenti pentru continuarea unor proiecte.

3 COMENTARII

  1. DOMNULUI PRIMAR.VA ROG SA RENUNTATI LA ARTIFICII DE SARBATORI.DE CE?PE LINGA FAPTUL CA ACESTEA NE COSTA FOARTE MULT,IN URMA EXPLOZIEI ACESTORA REZULTA FUMUL CARE ESTE FOARTE TOXIC SI DAUNEAZA SANATATII.VA MULTUMESC.

  2. Un singur brad in fata statuii lui Stefan cel Mare ,mpodobit frumos si cit mai economic ar satisface dorinta copiilor din orasul nostru.Citeva beculete portocalii ,verdele bradului si albul pur al z?pezii,ar fi suficient sa ne declaram multumiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.