Beculetul bate bannerul!

n timp ce majoritatea partidelor politice din Brlad sunt nemultumite c nu au primit autorizatie pentru a-si expune bannerele sau panourile cu candidatii la presedintie, Primria Brlad a dispus deja montarea instalatiilor electrice pentru Crciun.

Faptul n sine n-ar fi o problem, dac n-ar fi vorba despre instalatiile ce vor lumina Bulevardul Republicii, de-a lungul ntregului oras, ntre stlpii de pe ambele trotuare. Cu ocazia alegerilor din anii trecuti, stlpii care strjuiesc principala arter din localitate erau utilizati pentru a sustine bannerele cu candidatii, fiind astfel vizibile din ambele directii. Acum, din diverse motive, Primria Brlad nu a mai permis acest lucru si, n plin campanie electoral, stlpii de-a lungul Bulevardului Republicii nu mai sunt disponibili n scop electoral. n acest fel, pe artera care traverseaz orasul de la nord la sud nu mai pot fi etalate bannerele PD-L si PNL. Ambele formatiuni politice erau nemultumite de faptul c, desi au fcut cerere n timpul prevzut de lege, Primria Brlad nu le-a eliberat autorizatiile necesare afisrii imaginilor candidatilor pe Bulevardul Republicii. Iar motivul invocat pentru refuz era cel putin amuzant: montarea instalatiilor electrice pentru Crciun. Asta chiar dac pn la Srbtorile de Iarn mai e mai mult de-o lun si, din experienta anilor trecuti, se stie c beculetele sunt aprinse cu doar cteva zile nainte de Crciun. Parc pentru a contrazice realittile din ceilalti ani, de dou zile, angajatii firmei care se ocup cu acest lucru pot fi vzuti prin oras, atrnnd de zor stelutele si beculetele de stlpii stradali. Asa c, solutia care le-a mai rmas PNL-ului si PDL-ului pentru a profita mcar putin de Bulevardul Republicii este lipirea de afise pe garduri si pe geamuri, precum si atrnarea de mashuri pe blocuri. Asta pentru a avea ct de ct sanse n duelul electoral cu PSD, care a prins spatii n cele mai vizibile locuri, nchiriind toate panourile luminoase disponibile.

3 COMENTARII

  1. Birladeni v-ati trezitit?sunteti impusi de a vota PSD fara vointa voastra .SUFLETUL DE ROMAN VA INDEAMNA LA SOLIDARITATE SI VOTATI CE VA DICTEAZA INIMA.NU LASATI ACESTI COMUNISTI SA VOTEZE PT VOI,NU LE D-ATI SATISFACTIA CA VAU PACALIT IARASI.NU UITATI CA SUNTETI ROMANI CU SUFLET SI INIMA BUNA ‘V O T AT I C E E B I NE PT C O P I I I V O S T R I I ‘ J O S P S D
    .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.