ntreceri sportive derulate cu ocazia Zilei tineretului

Smbt, 2 mai, la Vaslui, au avut loc competitii sportive desfsurate cu ocazia Zilei tineretului. n Piata Civic s-au desfs urat meciuri de streetball (joc de baschet de trei contra trei la un singur panou) la care au luat parte echipe de bieti din orasul resedint de judet si din Husi, dar si dou de fete, ambele de la Liceul Emil Racovit (LER) Vaslui. n ntrecerea bietilor ordinea primelor trei a fost urmtoarea: 1. Liceul Mihail Koglniceanu (All Star), 2. Liceul Cuza Vod Husi (The Ninetes), 3. Liceul Agroindustrial Dimitrie Cantemir Husi. Prima echip de la LER s-a impus n fata colegelor de liceu. Formatiile clasate pe primul loc au primit din partea organizatiei Tineretului Social Democrat cupe, mingi de baschet, un rnd de echipament sportiv, bani si diplome, n timp ce cele situate pe locurile doi si trei au primit un rnd de echipament, bani si diplome. n fiecare an, pe 2 mai, se srbtoreste Ziua tineretului. Membrii organizatiei Tineretului Social Democrat s-au gndit c nu ar fi ru s organizeze ntreceri sportive de streetball si fotbal. n Piata Civic au avut loc competitii de streetball, unde s-au ntrecut tineri talentat i din Vaslui si Husi. Sper c am adus bucurie n inimile liceenilor. Nu am rmas deloc indiferenti n aceast zi a tinerilor. Si la anul vom organiza astfel de concursuri. V multumesc pentru participare si v invitm nc de pe acum la ntrecerile pe care le vom desfsura anul viitor, a spus Valeriu Caragat, viceprimar de Vaslui.

TSD-ul a ntrecut presarii la fotbal

La Sala Sporturilor s-a desfsurat campionatul liceelor la fotbal, dar si un meci demonstrativ ntre organizatia TSD Vaslui si o echip a massmediei locale. n acest din urm joc primii s-au impus, dup o partid foarte echilibrat, cu 5-3 (dup executarea loviturilor de departajare de la 7 metri). Dup expirarea timpului regulamentar de joc scorul era egal: 1-1. Dac din format ia presarilor s-au detasat Vasile Geles, Ionut Balaban sau Alin Trifu, toti de la Antena 1, de la tinerii social-democrati sa distins, de departe, un tnr, Rzvan Tesu, cel care a fcut de toate: a pasat, a driblat, a trimis periculos cu capul spre poart (n dou rnduri) si a marcat din lovitur de la 7 metri. La finalul campionatului de fotbal al liceelor pe primele trei locuri s-au clasat: 1. Liceul cu Program Sportiv, 2. Grupul Scolar Industrial Ion Mincu, 3. Varan (o formatie alctuit din intrusi). Cstigtoarea a primit o cup, minge, echipament sportiv, bani si diplom, n timp ce urmtoarele dou clasate au fost premiate cu sume de bani, echipament sportiv, mingi si diplome.

3 COMENTARII

  1. ce mingi o dat la locu 2 si 3 ??? …. un tricou inscriptionat cu tineretu PSD se numeste echipament sportiv???… si locu 3 – echipa de ‘intrusi’ ??? ce comentarii is astea … PSD mare partid … aduc arbitri care nu stiu ca fotbalu se joaca cu minge …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.