Vasluienii cer Primariei bani, pamnt si locuri de munca

Zeci de oameni, cu probleme pe care, cred ei, doar institutiile statului le pot rezolva, vin n fiecare sptmn pentru a spune psul n fata unei autoritti. Desi la Primria Vaslui sunt audiente sptmnal, de fiecare dat, num rul celor care au ceva de cerut este extrem de mare. Si, mai toti cei care au o solicitare de fcut vor s o aduc direct n fata primarului. „n medie, sunt cam 40-50 de persoane care vin n audiente n fiecare sptmn. Cele mai multe dintre ele vin cu probleme sociale: pentru ajutoare de urgent, pentru ajutoare sociale, pentru lemne sau materiale de constructii. n numr mai mic, vin persoane care au probleme cu pmntul. O parte dintre cazuri sunt pe rol n instantele de judecat si noi nu intervenim, asteptnd solutionarea litigiilor. n rest, n functie de fiecare problem n parte, i ndrumm pe oameni acolo unde trebuie. Unii au dreptate, altii nu, dar datoria noastr este s-i ascultm pe toti”, spune Vasile Pavl, primarul municipiului Vaslui. Acesta spune c la audinte vin si oameni care cer locuri de munc, dar, din pcate, numrul lor este mult mai mic comparativ cu al celor care solicit ajutoare sociale.

3 COMENTARII

  1. revin si dvs. puteti face un reportaj cu ceea ce se regaseste pe acesta str. CASTANILOR CARE ESTE FOARTE APROAPE DE UNIATAEA DE POMPIERI, LA STINGA SPRE LACUL DELEA.

  2. crede ca primaria vaslui ar trebui sa realizeze lucrari de modernizare(canalizare,apa , asfaltare) a str. Castanilor din Vaslui, deoarece aceasta str. este foarte circulata asa ca varar este un praf de nu poti sa mai conduci autoturismul, iar toamna si iarna este jalnic, noroi fosrte mult si gropile nu stii pe care sa lemai ocolesti,. As invita primarul orasului sa fcaca o vizita in acest cartier al vasluliului si cred ca atunci va lua o decizie favorabila pt aceata strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.