Taxa specială de salubrizare – Primăria Vaslui își actualizează baza de date

0
592

Până la finalul anului în curs, Serviciul Finanțe Publice Locale din cadrul Primăriei Municipiului Vaslui va contacta toate proprietățile de pe raza municipiului Vaslui, pentru actualizarea numărului de persoane care datorează bugetului local taxă specială de salubrizare.

În acest sens, personalul din cadrul SC Goscom Vaslui SA, împuternicit în acest sens de cӑtre autoritatea publicӑ localӑ și care se va identifica prin legitimaţia de serviciu, se va deplasa pe teren în zonele repartizate şi va aduce la cunoștință publică obligațiile cetățenilor de pe raza municipiului Vaslui referitoare la: depunerea la Serviciul Finanţe Publice Locale Vaslui a declaraţiei de impunere în vederea stabilirii taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii casnici; achitarea contravalorii serviciului de salubrizare.

Utilizatorii casnici care locuiesc într-un imobil/apartament şi au calitatea de proprietar sau chiriaş al imobilului/apartamentului proprietate a unei persoane fizice datorează taxa specială de salubrizare în cuantum de 11 lei/persoană/lună, conform HCL Vaslui nr. 180/2018.

Pentru informații suplimentare, cetățenii se pot adresa Serviciului Finanțe Publice Locale din cadrul Municipiului Vaslui, utilizând adresa de email pmv@primariavaslui.ro (în atenția Serviciului Finanțe Publice Locale) sau la tel. 0235/310999 – interior 163.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.